Stirile din ziua: 24 aprilie 2016

Cartile de identitate pot fi facute si acasa!

Cartile de identitate pot fi facute si acasa!

Românii se înghesuia să-și facă noi cărți de identitate – este concluzia reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne, care au anunțat, duminică, măsuri suplimentare pentru buna desfășurare a alegerilor locale. Astfel, cei care nu se pot deplasa pot solicita ca datele și fotografiile pentru un nou act de identitate să le fie colectate la domiciliu.

Cu cine se bate Poli Timisoara: Dumitru Mihalache, gropar al fotbalului romanesc, oficial la Concordia Chiajna

Nu doar jocul inestetic şi ineficient îi poate condamna pe cei de la Poli Timişoara la retrogradrea în Liga a II-a. Echipa bănăţeană se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării cu echipe conduse oficial sau din umbră de foştii dinozauri care au condus destinele fotbalului românesc mai bine de două decenii.

Gorghiu si Blaga lanseaza oficial candidatii PNL Timis

PNL Timiș își lansează oficial candidații la alegerile din 5 iunie marți, 26 aprilie, în prezența copreședinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Liberalii spun că nu au avut „dezertări” și sunt încântați că au șapte femei candidate la primării. Asta, poate, pentru a compensa „seceta” totală de la CJ și cea parțială de la CL Timișoara.

Se incheie Timfloralis! Concertul filarmonicii s-ar putea muta la Capitol

Prognoza meteo ar putea da peste cap planurile organizatorilor Timfloralis. Ultimul eveniment programat duminică seară ar putea fi mutat, dacă vremea se va strica, dar timișorenii care voiau să asculte concertul Filarmonicii Banatul o vor putea face. UPDATE: Concertul se va ține în sala Capitol, iar intrarea este, bineînțeles, gratuită.

Blocaj total la spitalul de copii: constructorul vrea sa rezilieze contractul, primaria nu e de acord

Situația spitalului de copii rămâne nerezolvată pentru moment, după ce primăria și constructorul nu s-au înțeles încă asupra a ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Proiectul e plin de greșeli, dar municipalitatea vrea ca firma Prompt să termine structura de rezistență, urmând să fie organizată o altă licitație pentru fațadă.

Cele mai bune vinuri de la Vinvest 2016: cine sunt campionii / LISTA + FOTO

La Timișoara s-a muncit din greu, dar plăcut, la… alegerea celor mai bune licori intrate în concursul de vinuri de la Vinvest 2016. Specialiștii au testat, au gustat, au notat și au ales! De acum încolo, dacă veți cumpăra vreunul dintre aceste vinuri, veți ști că e unul de primă clasă.

Haosul din ALDE Timis, gestionat de la București: Teodor Melescanu, presedinte interimar

Criza apărută în ALDE Timiș după demisia din funcția de președinte a senatorului Petru Ehegartner nu poate fi ținută sub control decât de la București. Cel puțin așa par să stea lucrurile, având în vedere că organizația județeană tocmai s-a ales cu un nou președinte interimar, fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu.

Top