300 de vinuri, de degustat in 3 zile la Timisoara. Incepe Rovinhud Wine Show

Peste 300 de vinuri, nouă masterclassuri, deopotrivă pentru public și specialiști, dar și posibilitatea de a face o faptă bună. Asta înseamnă a patra ediție a Rovinhud Wine Show, care are loc de vineri până duminică, la Timișoara.

Rovinhud Wine Show se desfășoară între 17 și 19 noiembrie, la Hotel Timișoara, și este un eveniment care promovează, în același timp, vinul bun, educația despre vin, dar și responsabilitatea socială. Asta, pentru că întreg profitul este donat Asociației Ceva de Spus. Rovinhud Wine Show este ideea unui grup de iubitori de vin și a tinerilor cu dizabilități ai Asociației Ceva de Spus, care, de patru ani, pun la cale un salon de vin care devine din ce în ce mai căutat. Participă la acest eveniment cele mai bune crame, în timp ce experți de vin de talie mondială susțin masterclass-uri. Anul acesta pot fi degustate 300 de vinuri din România, Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța și Portugalia. Expozanții din acest an sunt: Aramic, Avincis, Balla Géza, Bortolloti, Casa de vinuri Cotnari, Catleya, Corcova, Cseri Pince, DAVINO, Elite Wine, Gîrboiu, Licorna, Liliac, Nachbil, Crama Oprișor, Petro Vaselo, Crama Rătești, Cramele Recaș, Sărica Niculițel, Serve, Prince Știrbey, Thesaurus, Viile Metamorfosis, Villa Vinea și Aurelia Vișinescu. Programul de acces în spațiul expozițional este vineri, orele 16-20, iar sâmbătă și duminică, între orele 11 și 20. Sâmbătă și duminică vor fi organiza în premieră, tururi ghidate gratuite, pe bază de rezervare în prealabil, la sales@rovinhud.ro, susținute de Simona Smultea, absolvent WSET nivelul 2 și copreședinte al Asociației Ceva de Spus. Biletele costă 50 lei vineri (datorită programului mai scurt), respectiv 70 lei sâmbătă și duminică, și pot fi cumpărate de la secretariatul evenimentului, în holul de la parter al Hotelului Timișoara. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți aici.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

anteconbega a spus: (November 21st, 2017 at 16:27 )

Ietete! Dl. Dumitru Oprişor are Cramă! Scriitor, ziarist, viticultorist! Trei în unul. Aşa da! Mai tare ca ness-ul la punguliţă mini.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Heraeus
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Atentie pe unde va ia foamea! O toneta din Piata 700 vinde cu tupeu sandvisuri cu mucegai

Unii comercianți din Timișoara nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. O tonetă din plin centrul orașului, în loc cu vad mare, vinde mâncare cu bonus de... mucegai! Se întâmplă în Piața 700, iar firma funcționează bine mersi și în continuare. Ba mai mult, își sfătuiește clienții să meargă în altă parte, dacă nu le convine.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Atentie pe unde va ia foamea! O toneta din Piata 700 vinde cu tupeu sandvisuri cu mucegai

Economic vezi arhiva Economic

Lucrarile la Centura de Sud incep in iulie 2018. Guvernul da 12 milioane de lei anul viitor

Centura de Sud a Timișoarei are filă de buget în proiectul întocmit de executiv. Pentru anul viitor este alocată suma de 11,9 milioane de lei, iar șantierul este prevăzut să înceapă abia în luna iulie. Până una-alta, peste două zile ar trebui anunțat câștigătorul licitației de execuție.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrarile la Centura de Sud incep in iulie 2018. Guvernul da 12 milioane de lei anul viitor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Unii comercianți din Timișoara nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. O tonetă din plin centrul orașului, în loc cu vad mare, vinde mâncare cu bonus de... mucegai! Se întâmplă în Piața 700, iar firma funcționează bine mersi și în continuare. Ba mai mult, își sfătuiește clienții să meargă în altă parte, dacă nu le convine.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Atentie pe unde va ia foamea! O toneta din Piata 700 vinde cu tupeu sandvisuri cu mucegai
Cu 100 de ani înainte de formarea României Mari, Buziașul era deja bază de tratament datorită aerului și mai ales apelor sale tămăduitoare. Pe aici au trecut și împăratul Franz Iosif și soția sa, celebra Sissi. Care sunt acum perspectivele și provocările Stațiunii Buziaș, la 200 de ani istorie balneară, vor putea fi aflate la o dezbatere-eveniment ce va avea loc aici joi după-amiază.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oaza de sanatate de langa Timisoara. 200 de ani de istorie balneara cu iz aristocratic la Buzias
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top