Stirile din ziua: 13 noiembrie 2017

Esti penal? Esti bun de parlamentar. Senatul nu vrea interzicerea candidaturilor pentru condamnatii definitiv

Esti penal? Esti bun de parlamentar. Senatul nu vrea interzicerea candidaturilor pentru condamnatii definitiv

Plenul Senatului a respins luni, cu majoritate de voturi, inițiativa legislativă depusă de senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu, care prevede interdicția de a candida pentru Camera Deputaților sau Senat a persoanelor cu condamnări penale definitive.

La Openville rasare… o padure! Copaci inalti de 8 metri, adusi din Italia, si mii de flori / FOTO

Platani, carpeni, stejari, pini, mesteceni, magnolii, arbuşti decorativi. Primii 30 au ajuns deja la Timișoara, dar nu la o grădină botanică, așa cum ați putea crede, ci la United Business Center 1, în ansamblul Openville. Vin din Italia și vor oferi o priveliște impresionantă.

Aquapic: laborator si loc de joaca pe trei hectare. Pentru micii curiosi din Timisoara / FOTO

Trei hectare de zonă verde, un muzeu, un laborator pentru micii curioși – așa arată Aquapic, centrul educațional deschis în vechea uzină de apă industrială a Timișoarei. Amenajarea lui a costat 75.000 de euro, bani câștigați în urma unui concurs.

tel drum

DNA: Dragnea controleaza Tel Drum. Cinci capete de acuzare pentru seful PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal pentru fapte săvârșite în perioada în care era șef al CJ Teleroman. Procurorii DNA susține că el este cel care controlează celebra firmă Tel Drum. Ei au colaborat în această anchetă cu reprezentanții Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 13 noiembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județul Timiș, astfel: Giroc – str. Soarelui, Bujorilor, Ficusului (p), Gălbenelelor (p), orele 9 – 17; Pădureni (p), Liebling, Conac Iosif, Giroc (p), orele 9 – 17; Chișoda – Calea Șagului, Platforma Incontro: SC Foamotiva SRL, Șag, orele 9

Top