Stirile din ziua: 3 noiembrie 2017

Handbalistii de la Poli, victorie muncita in fata Focsaniului

Handbalistii de la Poli, victorie muncita in fata Focsaniului

Greu, dar meritat! Handbaliştii de la Poli au obţinut a patra victorie pe teren propriu şi a cincea în total, după ce a s-au impus cu 23-21 în faţa celor de la CSM Focsani. Prima repriză a fost echilibrată, 6-6 după 15 minute, cu un maxim de +3 pentru amfitrioni şi cu 12-10 la pauză.

pnl timiș

Robu explica situatia de la Sannicolau Mare: Groza nu si-a platit cotizatia! Orban va discuta cu primarii rebeli

Dănuț Groza nu și-a plătit cotizația și nu avea dreptul să participe la conferința de alegeri de la PNL Sânnicolau Mare. Asta susține președintele PNL Timiș, Nicolae Robu. Sunt programate duminică alegeri și la Dudeștii Noi, unde, spune Robu, va candida și Alin Nica. Acesta nu confirmă informația. Ludovic Orban spune că va discuta cu primarii rebeli probabil săptămâna viitoare.

Dupa doi ani se vede luminita… de la capatul sinelor. Tramvaiul ar putea ajunge, in sfarsit, la mallul din Sagului

După lupte seculare și o mulțime de proceduri „sărite” din schemă, stația de monitorizare a aerului de pe Calea Șagului va fi mutată, pentru a face loc tramvaiului. De doi ani se încearcă obținerea tuturor autorizațiilor, iar acum a venit, în sfârșit, și avizul de la Bruxelles.

centura de sud

Inca o promisiune incalcata pentru Centura de Sud: constructorul nu va fi anuntat pana in decembrie

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, anunța că, până la finele lunii octombrie, va fi anunțat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția Centurii de Sud a Timișoarei. Termenul de evaluare a ofertelor a fost însă prelungit până pe 15 decembrie.

Avem o treaba pentru activistul civic Cristian Brancovan

Avem o treabă pentru Cristian Brâncovan și știu că, băiat bun fiind, nu ne poate refuza. Cum stă treaba? Primarul Nicolae Robu a cerut verbal Oficiului Concurenței să pună în vederea primăriilor care finanțează cluburi de fotbal oprirea fenomenului bugetării din administrațiile locale a sportului.

Cursa de 200 de kilometri pentru copiii cu note bune. Poti ajuta si tu, chiar daca nu le ai cu alergatul

Ștafetă de 200 de kilometri pentru burse școlare! E a șasea ediție a evenimentului „Alerg pentru o cauză”, care va avea loc la finele acestei săptămâni. Remus Sime își pune din nou pantofii de alergare și pleacă, alături de alți tineri, într-o cursă pentru copiii buni la învățătură.

Patru actori asteapta ultima reprezentatie. Intr-un teatru parasit

Teatrul de Artă va fi demolat. În locul lui se va construi încă un mall. Sunt 10 ani de când teatrul a fost închis, la fel ca și cinematografele orașului. E doar un scenariu, dar cum ar fi dacă ar fi pe bune? „Ultima mutare” va avea prima reprezentație din această stagiune chiar vineri, 3 noiembrie.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe vineri, 3 noiembrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 22A, 25, 26, 49 și 49A. Vor fi afectați cei care locuiesc în imobilele arondate cartierelor Cetate (la est de Piața Unirii), Tipografilor (imobilele

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 3 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Zola (p), Eternității (p), Barbu Lautaru (p), J. P. Marat (p), orele 9 – 12, str. Steaua (p), Bârsei (p), Secerii, Titus Maior Mureșan, Calea Bogdăneștilor (p), Dunărea (p), Tacit, Barierei, Belgrad, A. Mickievicz, Radu de la Afumați, Grigore Ureche,

Top