Stirile din ziua: 7 noiembrie 2017

CJ Timis are de renovat 60 de apartamente pana in 2020. Jumatate ii raman in patrimoniu

CJ Timis are de renovat 60 de apartamente pana in 2020. Jumatate ii raman in patrimoniu

Cu 1,7 milioane de euro, până în 2020, CJ Timiș va avea în proprietate încă 30 de apartamente. La fel de multe vor ajunge în administrarea Ministerului Apărării Națiomale. Toate se află într-un bloc de pe strada Matei Millo, pe care Județul l-a preluat în patrimoniu.

Prefectura Timis cere in instanta anularea autorizatiei de construire pentru poarta din Calea Aradului

Poarta de pe Calea Aradului va fi adusă până miercuri, 8 noiembrie, la starea de dinaintea „estetizării”. Muncitorii aduși de primărie s-au apucat de muncă. Între timp, Prefectura Timiș cere în instanță anularea autorizației de construire emise de PMT în octombrie 2014.

Robu: Eu respect legea, nu ma intereseaza Varsandan. De la Rodica Aurelian a plecat scandalul de la Teatrul German

Cum e să fii șef în Primăria Timișoara și să n-ai habar de legile pe baza cărora îți desfășori activitatea? E o întrebare la care ar trebui să răspundă Rodica Aurelian, de la Resurse Umane, care și-a „amintit” prea târziu că ar fi o problemă legate de studiile directorului de la Teatrul German. Primarul Nicolae Robu spune că acesta nu are caracter, dar nu pomenește de vreo sancțiune pentru cea care a provocat tot scandalul.

Robu a aflat tarziu si admite: la Pasajul Jiul, pe partea dinspre gara, e doar un… trotuar tehnic!

Panglica de asfalt de pe partea dinspre gară a Pasajului Jiul nu este un trotuar în adevăratul sens al cuvântului. Deși a declarat de mai multe ori că pe sub pasaj vor fi trotuare și piste de biciclete pe ambele părți, primarul Nicolae Robu admite că a aflat doar recent că acestea vor fi doar pe sub culee, în zona dinspre Incuboxx.

Poarta de pe Calea Aradului va fi demolata. Robu: Nu e problema mea, nu ma pricep

Poarta de pe Calea Aradului va fi demolată, după ce, în prima fază, vor fi date jos plăcile de fibrociment montate în timpul „estetizării” de 50.000 de euro de acum doi ani. Primarul Nicolae Robu a anunțat că municipalitatea va contesta o parte din concluziile Inspectoratului de Stat în Construcții.

Ministerul Transporturilor cauta, in urmatorii doi ani, 117 directori. Inclusiv la Aeroportul Timisoara

Trei oferte au fost depuse la Ministerul Transporturilor, pentru servicii de recrutare și selecție a candidaților pentru 117 posturi de administratori la entitățile controlate de instituție. Printre acestea, Tarom, CFR Marfă sau CFR Călători, dar și Aeroportul Internațional Timișoara.

CCIAT pregateste trei noi cursuri in domeniul achizitiilor publice

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP) organizează, în luna noiembrie, noi serii ale unor cursuri de perfecționare. Acestea sunt în domeniul achiziţiilor publice: Curs Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare, 6-10 noiembrie, Curs utilizare SEAP, 13-17 noiembrie; Curs expert achizitii publice, 20 noiembrie-7 decembrie. Cele trei

aquatim

Apa rece oprita in Mosnita

Aquatim anunță că miercuri, 8 noiembrie, între orele 9 și 15, se întrerupe furnizarea apei potabile în Moşnița Nouă, cartier Serena, pe străzile Primăriei, Balea, Văliug, Surduc, Vidraru şi în Moșnița Veche, pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție pe strada Dumbrava. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 7 noiembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Calacea Băi, Bărăteaz, Ghiroda, Ictar (p), Pădureni (p), Popas Căprioara – Zona Deta, orele 9 – 17; Iecea Mică, orele 10 – 15; Dumbrăvița – imobil la nr. CF 406982, orele 9 – 15.

Top