Stirile din ziua: 9 noiembrie 2017

Studentii de la Informatica isi vor putea alege firma unde sa faca practica

Studentii de la Informatica isi vor putea alege firma unde sa faca practica

Studenţii la Informatică de la Universitatea de Vest vor putea să-şi aleagă locul unde să facă practică. Trei antreprenori din domeniul IT au creat o platformă online, unde studenţii vor putea să selecteze cea mai bună ofertă pentru aceste stagii.

Pasajul Popa Sapca ar putea fi deschis curand pe 6 benzi. Robu: Realist, cam pe la jumatate lui decembrie

Lucrările la Pasajul Popa Șapcă sunt în linie dreaptă și, dacă vremea nu va fi excesiv de rea, de la 1 decembrie s-ar putea circula fără restricții și în această zonă. Totuși, spune primarul Nicolae Robu, termenul realist ar fi, mai degrabă, jumătatea lunii decembrie.

alfred simonis psd timis

Deputat PSD de Timis: Mi se par aberante protestele, romanii au votat modificarile Codului Fiscal

Protestele legate de modificările aduse Codului Fiscal nu au logică, cum nu are logică nici opoziția PNL față de relaxarea fiscală. Asta susține deputatul PSD de Timiș Alfred Simonis. El admite că nu e specialist în economie, dar nu i se pare normal să se iasă în stradă, când românii au votat aceste modificări la ultimele alegeri, via PSD.

Aventurile Ispravnic(ului) PSD Arad in fruntea DRDP Timisoara. Adio, investitii in Timis! / FOTO

În urmă cu o lună, așa cum deBanat.ro anticipase deja, în fruntea DRDP Timișoara a fost instalat arădeanul Cristian Ispravnic, consilier județean PSD în Arad. Se întâmpla în ultimele zile de mandat ale fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, și în urma lobby-ului puternic al liderilor PSD Arad.

Ne pregatim de santier: pavajul din Piata Victoriei va fi schimbat anul viitor

Primăria caută proiectant pentru refacerea pavajului din Piața Victoriei și e dispusă să plătească aproximativ 117.000 de euro pentru întreaga documentație și asistența tehnică. Primarul Nicolae Robu spunea, în urmă cu câteva luni, că vrea ca dalele să fie înlocuite cu piatră naturală, dar fără a se schimba, pe cât posibil, actualul desen.

Cum a ajuns fraudulos Rodica Aurelian sefa la Personal. O decizie a Curtii de Apel confirma ilegalitatea

Situația de la Teatrul German de Stat, unde fostul director a aflat în timp ce aștepta să-i fie evaluat proiectul de management că nu îndeplinește condițiile cerute de lege, este provocată de „competența” șefului Serviciului Resurse Umane al PMT, Rodica Aurelian. Dar ce mai contează, câtă vreme chiar Aurelian a ajuns șefă cu încălcarea flagrantă a legii, iar asta o confirmă inclusiv o instanță?

Timisoara Tattoo Expo, trei zile de desene pentru o viata

Timișoara devine, la acest sfârșit de săptămână, capitala tatuajelor. Aici are loc singurul eveniment din vestul țării dedicat acestei arte extrem de personale. La Timișoara Tattoo Expo sunt așteptați atât artiști români, cât și străini, iar publicul este invitat să urmărească trei zile pline de evenimente.

Festivalul Filmului Francez, la o noua editie la Timisoara / PROGRAM

O nouă ediție a Festivalului de Film Francez are loc la Timișoara, în perioada 16-19 noiembrie. Proiecțiile, la care intrarea este liberă, se vor desfășura în Aula Magna a Universității de Vest. Filmul „de deschidere” este biografia, în notă comică, a cineastului francez Jean-Luc Godard.

Romanul care a revolutionat antrenamentul modern. Tudor Bompa l-a ajutat pe Ben Johnson sa castige in fata lui Carl Lewis

Universitatea Politehnica Timişoara îi va acorda joi titlul de Doctor Honoris Causa lui Tudor Bompa, profesor la Universitatea York din Toronto, Canada. Ardeleanul a devenit celebru datorită metodelor sale de antrenament, care l-au dus spre cele mai înalte performanțe pe sprinterul canadian Ben Johnson.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 9 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Pădurea Verde (p), Calea Dorobanților (p), Lorena (p), Spital Nou (p), Mircea cel Bătrân (p), Grigore Alexandrescu nr. 177, orele 9 – 17; Carani (p), Cadar (p), Pădureni (p), Popas Căprioara, Denta (p), orele 9 – 17.

Top