Stirile din ziua: 28 noiembrie 2017

Moda si istorie, la Muzeul National al Banatului, cu designerul preferat al lui Carmen Iohannis

Moda si istorie, la Muzeul National al Banatului, cu designerul preferat al lui Carmen Iohannis

Unul dintre designerii preferați ai lui Carmen Iohannis prezintă, la Timișoara, o colecție specială. Prezentarea semnată Eli Lăslean are loc în mansarda Bastionului Theresia și este inspirată de expoziția „Heinrich Schliemann – Descoperitorul Troiei”, găzduită în premieră de Muzeul Național al Banatului.

Aveti probleme cu situatii de forta majora? CCIA Timis va da avizul necesar

Județul Timiș a trecut în această toamnă printr-un eveniment meteorologic deosebit de violent. Furtuna a lăsat în urmă un bilanț dezastruos, au fost înregistrate cinci decese, iar pagubele materiale sunt importante. A fost afectat și mediul de afaceri din Timiș, unele firme fiind în imposibilitatea de a-și onora obligațiile contractuale.

Liber pe patru benzi pe strada Popa Sapca. Urmeaza in curand pasajul

Strada Popa Șapcă a fost deschisă marți pe toate cele patru benzi. Primarul Nicolae Robu spune că nu e vorba de o inaugurare, ci doar de finalizarea unei faze a șantierului. Edilul susține că pe aici trec într-o oră chiar și 1.500 de mașini pe fiecare bandă.

Trei nume pentru inlocuirea lui Sorin Dragoi de la Poli Timisoara

Poli Timişoara va avea un nou preşedinte al Consiliului Director, începând cu finalul acestui an, după plecarea lui Sorin Drăgoi. Acesta și-a anunțat demisia la începutul lui noiembrie. Cine vine în locul lui nu se știe, dar există cel puțin trei nume de potențiali candidați.

c

Cat de multumiti sunteti de transportul in comun din Timisoara? Robu face sondaj pe Facebook

Timișorenii sunt invitați să-și spună deschis părerea despre transportul în comun. Este ultimul sondaj lansat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, care vrea să știe ce cred oamenii despre autobuze, troleibuze și tramvaie. Pe rețelele de socializare, lumea se plânge de luni bune de zecile de minute în care așteaptă în stații.

10 ani de Documentor, cu doua zile de filme unul si unul

Asociația Documentor împlinește 10 ani de existență și pune la cale cu această ocazie ediția a opta a Open Documentary Sessios. Timp de două zile, iubitorii de film documentar vor avea parte de un film documentar sloven și unul croat, dar și de întâlniri cu Kostas Spiropoulos (Storydoc – Grecia) și regizorul croat Nebojsa Slipecevic.

Dezbatere publica despre administratorii de bloc

Primăria Timişoara organizează joi, 7 decembrie, de la ora 13, în sala de consiliu o dezbatere publică referitoare la un proiect de hotărâre privind „aprobarea metodologiei de atestare a persoanelor fizice şi de autorizare a persoanelor juridice pentru îndeplinirea funcţiei de administrator de imobile în Municipiul Timişoara”. Cei interesaţi se pot adresa în scris, Direcţiei

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 28 noiembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 10, 22, 19, 23, 15, orele 8 – 16; Stamora Germană, orele 9 – 15; Giarmata Vii – str. Teilor (p), Al. Uberland (p), Izlaz (p), Viorelelor (p), Unirii, Aleea Rodiilor,

Top