Stirile din ziua: 27 noiembrie 2017

Cel mai frumos brad de Craciun de la Timisoara vine de la Dumbravita

Târgul de Crăciun se deschide oficial pe 1 decembrie, odată cu aprinderea iluminatului de sărbători. Cel mai frumos va străluci bradul din Piața Victoriei, a cărui montare a început luni după-amiază. El vine de la doi pași de Timișoara, nu de pe un vârf de munte, ci dintr-o curte de la Dumbrăvița.

Piata Unirii, punctul 0 al Timisoarei, are 0… cosuri de gunoi!

Vorbim despre civilizație, dar în cel mai căutat loc din Timișoara, în materie de atracție turistică, nu găsești… un coș de gunoi! La doi ani de când Piața Unirii a fost redeschisă, dacă vrei să arunci un ambalaj de la o ciocolată, n-ai altă posibilitate decât să-l bagi în buzunar sau în geantă, până la primul tomberon.

Cum sa-ti dai cu stangul in dreptul: Liberalii din CJ Timis au votat contra lor, pe motiv de… intuitie

Liberalii au reușit o „performanță” în plenul CJ Timiș: au votat împotriva propriei propuneri de amplasare a centrului de legume-fructe. Deși proiectul inițial prevedea Tomnaticul ca locație, Lovrinul a fost adăugat ca amendament, dar… proiectul a căzut! Nicu Bitea (PNL) susține că a „intuit” că oricum propunerea nu va avea viitor.

Pavel Popescu

Pavel Popescu (PNL): Doamna ministru Carmen Dan, nu implicati Jandarmeria in interese de grup sau in interese personale

Duminică seara, la protestele din București, pentru prima dată Jandarmeria a recurs la angajați călare pe cai pentru a-i intimida pe cei care au ieșit în stradă. Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu i-a transmis un mesaj public ministrului de Interne, Carmen Dan.

La Cioca nu avem pista acreditata, dar avem matrice! Aviatia Utilitara ramane in aer

Consiliul Județean Timiș nu știe ce să facă cu Aviația Utilitară, societate pentru care vechiul consiliul de administrație propunea intrarea în lichidare. Pista de la Cioca ar putea fi acreditată anul viitor, iar noul CA încă nu există. E bine că există totuși… matricea după care se calculează profilul celor mai potriviți membri.

Revelion pe un vas de croaziera, pe Dunare, la Belgrad / FOTO

Sunt doar câteva săptămâni până când vom într-un an nou, pe care ni-l dorim cu toții mai bun decât cel care tocmai se încheie. Poate că unii nu știți unde veți petrece noaptea dintre ani, dar, cu siguranță, ideea unui revelion pe apele Dunării este și inedită, și fascinantă.

aquatim

Apa rece oprita in Mosnita Noua si Mosnita Veche

Aquatim anunță că luni, 27 noiembrie, între orele 9 și 16, va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Bâlea, Primăriei, Surduc, Bicaz și Vidraru, pentru lucrări de extindere a rețelei de apă în Moșnița Veche, finanțate din fonduri private. Se va lucra la intersecția drumului DC 595D cu strada

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 27 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. N. D. Cocea, Recoltei (p), Matei Millo (p), Martir Constantin Radu (p), Th. Pallady (p), A. Boca, Calea Urseni (p), Iulius Podlipny, D. Dinicu, J. Ehrler, N. Stoica de Hațeg, Pavel Stoica, Neajlov, Luță Ioviță, E. Racoviță, Anina, Euripide, N .D

Top