Stirile din ziua: 14 noiembrie 2017

Rakic & Savio show! Informatica revine pe podium

Rakic & Savio show! Informatica revine pe podium

După ce şi-a amânat meciul cu United Galaţi din cauza unei toxiinfecţii alimentare apărute la mai mulţi jucători, Informatica, neînvinsă în acest sezon de futsal, a „căzut” de pe locul 2, pe poziţia a patra, dar a revenit pe podium, după ce a învins în etapa a 10-a Dunărea Călăraşi.

#sustinemlucianvarsandan. Actorii de la Teatrul German reactioneaza

Situația de la Teatrul German de Stat Timișoara a intrat în faza protestelor pe față. Luni seară, după spectacol, actorii TGST au afișat bannere de susținere pentru fostul director, Lucian Vărșăndan, căruia nu i s-a prelungit contractul de management pe motiv că nu are studiile necesare. Primarul Nicolae Robu spune că e rușinos că s-a ajuns la proteste.

solventul

Pasajul Solventul, tinut in loc de niste ipoteci. Robu: Daca trebuie, schimbam putin traseul

Viitoarea amenajare din zona Solventul ar putea fi un pic altfel decât au stabilit deja cei de la Primăria Timișoara. Din cauza unei ipoteci pe niște clădiri care, susține primarul Nicolae Robu, nu există, municipalitatea nu poate primi un teren care să-i permită să se apuce de șantier. Totul depinde de Ministerul de Finanțe.

Castelul Huniade

Expertiza de la Castelul Huniade inca nu e gata. S-a cerut o prelungire de o luna

Expertiza care trebuie să spună exact ce s-a făcut în Castelul Huniade în ultimul deceniu încă nu e gata. Firma care trebuie s-o realizeze a cerut o prelungire a termenului. Abia după ce expertiza e gata se poate decide ce se face mai departe, astfel încât „fantoma” din centrul Timișoarei să dispară.

Speram ca publicul din Romania e gata de o confruntare cu el insusi – Limits, Cirkus Cirkor, pentru prima oara in Romania

Cum arată un spectacol de circ fără momente de magie și fără animale? Timișorenii vor avea ocazia să experimenteze, în premieră, un altfel de spectacol de circ: circul contemporan oferit de Cirkus Cirkör.

Pentru vaporase, Robu merge cu jalba la Bruxelles: De ce sa dam inapoi 6 milioane de euro din cauza guvernului?

Pentru că guvernul nu se grăbește să înființeze Administrația Canalului Bega, care să dea verde vaporașelor de pe Bega, primarul Nicolae Robu va trimite o scrisoare către Comisia Europeană. Există riscul ca, la finele anului, municipalitatea să fie nevoie să returneze 6 milioane de euro.

Inna canta de 1 Decembrie in Piata Victoriei din Timisoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara, ajuns la ediția cu numărul 11, se deschide oficial de 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Va fi aprins iluminatul festiv, urmat de Hora Unirii, și va avea loc un concert de muzică populară. Vedeta serii este Inna.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe marți, 14 noiembrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 27, 28, 29, 38, 38A, 39, 40, 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Afirmării, Boltei, Leandrului, Lipovei, Arcașilor, Borzești,

Top