Stirile din ziua: 30 noiembrie 2017

Peste 2.000 de persoane din Timis nu vor un loc de munca

Un număr de 2.084 de persoane cu statut de şomer din Timiş au ieşit deja din perioada în care beneficiau de sprijin financiar de la buget. Este vorba de persoane care au acest statut de mai multă vreme, iar în condițiile în care sunt destule locuri de muncă pe piaţă, se poate spune despre ele că nu doresc să se angajeze.

Concurs international de pisici la Timisoara

Obişnuită mai ales cu expoziţiile canine, Timişoara va găzdui în acest sfârşit de săptămână un concurs dedicat pisicilor. Vor fi peste 100 de feline de toate rasele care vor putea fi admirate la Iulius Mall, cu ocazia primei expoziţii internaţionale realizată sub egida Felina World Cat Federation în Timişoara.

Moda Greciei antice, prezentata la Timisoara in expozitia dedicata lui Schliemann /FOTO

Muzeul Naţional al Banatului Timişoara a ales o modalitate complet inedită pentru a prezenta bănăţenilor moda din Grecia antică. În cadrul expoziţiei dedicate arheologului german Heinrich Schliemann, descoperitorul Troiei, organizată în aceste zile la Bastionul Theresia a avut loc o prezentare de modă mai altfel: „Frumuseţea în Grecia preistorică”.

Castelul Huniade

Expertiza de la Castelul Huniade e asteptata peste cateva zile. Ce se intampla cu „fantoma” din centrul Timisoarei

Expertiza care trebuie să spună exact ce s-a făcut în Castelul Huniade în ultimul deceniu va fi prezentată la CJ în prima săptămână din decembrie. Ea va spune cum și în ce condiții trebuie semnată recepția lucrărilor făcute până acum, astfel ca, anul viitor, să se poate merge mai departe cu șantierul.

A saracit „statul paralel” sau Carmen Dan se vrea vedeta intr-un film foarte prost?

Dând probabil cu mătura prin casă și ștergând praful în așteptarea Zilei Națaionale, blonda doamnă a lui Liviu Dragnea, pe numele ei Carmen Dan, a dat de un dispozitiv de ascultare în casă. Mă rog, cel puțin așa pretinde fosta secretară din Alexandria de Teleorman, căreia Dumnezeu i-a pus mâna în cap și a făcut-o ministru. Că e vorba de cea mai imbecilă guvernare din istoria României, nu contează, doamna Dan este ministru!

Repetitii de parada, la Timisoara. Program de Ziua Romaniei

Militarii, pompierii, jandarmii, poliția și cei care vor defila prin fața Palatului Administrativ de Ziua Națională a României, au făcut repetiții cu o zi înainte. Dacă rămâneți acasă de 1 Decembrie, iată ce puteți face. La parada de 1 Decembrie, care va avea loc pe Bd. Revoluției, prin fața Palatului Administrativ, vor defila 462 de

Top