Stirile din ziua: 1 noiembrie 2017

Derby doar pe hartie! BC SCM a trecut categoric de Timba

Derby doar pe hartie! BC SCM a trecut categoric de Timba

BC SCM Timișoara învinge clar BC Timba Timişoara, la o diferenţă de 25 puncte. La final, antrenorul „urșilor”, Bogdan Murărescu, a declarat că la echipă este „un cancer”, care trebuie eliminat. În caz contrar, el este dispus să plece.

Lautari si… hoti de buzunare! Atentie cine canta prin tramvaiele din Timisoara / VIDEO

Hoții de buzunare din Timișoara găsesc metode noi să-și facă „meseria” în mijloacele de transport în comun. Ultima dintre ele este umblatul în tandem: unul cântă, altul fură. Cristi Brâncovan a postat și un filmuleț, ca timișorenii să vadă cu cine au de-a face.

Teatrul German a ramas fara director. Proiectul lui Lucian Varsandan, ignorat de Primaria Timisoara?

Situație ciudată la Teatrul German Timișoara, care a rămas fără director. Notat cu 9,88 la ultima evaluare, Lucian Vărșăndan a fost tratat cu spatele de reprezentanții PMT, care au decis să ignore proiectul lui de management. Totul, susțin cei de la Teatrul German, fără nicio explicație. UPDATE: Viceprimarul Dan Diaconu spune că întârzierea este cauzată de schimbările din OUG 189/2008.

Batut mar de Gino in lupta pentru sefia LPF, Dragoi se lasa de fotbal

Sorin Drăgoi a renuntat la funcţia de preşedinte al clubului Poli Timişoara, fără a da prea multe detalii. Se pare că ultimele evenimente de la club, dar şi experiența de la LPF, unde a pierdut în favoarea fostului şi actualului preşedinte, Gino Iorgulescu, l-au făcut pe Drăgoi să ia o… pauză competiţională.

RAR va lucra si sambata

Sunt atât de multe solicitări din partea șoferilor, încât, pentru a scurta timpii de așteptare, Registrul Auto Român a decis să-și modifice programul de lucru. Până la finele lui 2017 se va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă.

lufthansa

Zburam zilnic de la Timisoara la Frankfurt-am-Main. De aici sunt peste 300 de legaturi cu intreaga lume

Pasagerii din vestul României pot zbura acum direct de la Timișoara către Frankfurt, cel mai mare hub Lufthansa. Aeroportul german este poartă de legătură spre peste 300 destinații din întreaga lume, printre care Buenos Aires, Rio de Janeiro sau Bangkok.

Robu distruge cea mai puternica organizatie PNL din Timis. Alegeri pe sest la Sannicolau Mare

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a rezolvat, marți seară, problema uneia dintre organizațiile „rebele” din județ. A făcut alegeri la Sânnicolau Mare, unde a devenit președinte Constantin Avram Stănușoiu, fost lider al organizației vechiului PNL. Dănuț Groza, primar și fost președinte al PNL local, spune că Robu a „uitat” să anunțe alegerile.

RATT, in loc de AEM si ELBA. Va avea in grija becurile de pe strazile Timisoarei, dar nu se stie de cand

AEM și ELBA nu se mai ocupă de întreținerea iluminatului public din Timișoara. Acest serviciu este acum în aer și ar urma să fie preluat de RATT. Nu se știe însă de când ar putea intra în pâine regia de transport. Primarul Nicolae Robu e convins că aceasta se va descurca mai bine decât firmele private.

Amendati ca au intrat cu masina pe pista de cicloturism. Ce alte probleme au gasit cei de la Ape

Două amenzi în valoare de 7.000 de lei au fost în topul amenzilor date de Direcţia Apelor Banat, în primele nouă luni ale anului. Ambele, pentru șoferi care au intrat cu mașinile pe pista de cicloturism spre Serbia. Au fost făcute peste 500 de controale, iar sancțiunile pot ajunge și la 80.000 de lei, în cazul firmelor.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 1 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: – Colonia Radio, R.Walter (p), Bistrei, Canal Bega, Albăstrelelor, Parâng, Luduș, Tata Oancea, Traian Demetrescu, Jules Verne, G-ral Magheru, J.Moor, Colonia Slavici, Căciulata, Cerbului, G. Topârceanu, Calistrat Hogaș, Grădinarilor, Parcului, Repin, Martir C. Popescu, Cocorilor, Plopului, E. Gârleanu, Rotundă, Bistrei, Deta, Martir N.

Top