Stirile din ziua: 2 noiembrie 2017

pnl

Alegerile de la PNL Sannicolau Mare ar putea fi contestate. Groza si consilierii ar fi trebuit convocati la scrutin

Situație interesantă în PNL Timiș: Biroul Executiv al partidului a decis ca filiala condusă de Nicolae Robu să suspende alegerile în organizațiile locale, dacă la acestea nu sunt convocați primarii și consilierii. Exact acest lucru s-ar fi întâmplat, acum două zile, la Sânnicolau Mare. Secretarul general al PNL spune că situația va fi analizată în detaliu la nivel central.

Guvernul promite, fara termen, spital regional. PSD Timis se teme ca PNL ar putea bloca proiectul

Dacă spital regional n-avem, de ce n-am mai avea încă o promisiune? Guvernul a aprobat, în ultima ședință, o astfel de investiție la Timișoara, însă nu există niciun orizont de timp până la care aceasta ar putea trece de stadiul de vorbe. Punând cumva căruța înaintea boilor, PSD-iștii din Timiș se tem deja că liberalii ar putea bloca proiectul.

Inaugurarea Pasajului Jiul, amanata ca omagiu de Sfantul Nicolae? / FOTO

Probabil pentru că nu sunt destul de ocupați, angajații Primăriei Timișoara au mult timp de bârfe, schimbat rețete sau altele. C-așa-i la bugetari! Ei bine, printre poveștile care circulă pe la Direcția Edilitară există una foarte interesantă. Nu că am crede-o, dar dacă, tot se vorbește în primărie, să știe toată lumea. Inclusiv primarul.

Primaria Timisoara incurca operatorii culturali. Nu se stie exact cine cati bani primeste

Surpriză neplăcută pentru unii operatori culturali din Timișoara: deși în septembrie au aflat că proiectele lor vor primi bani de la primărie, acest lucru nu se va întâmpla așa cum așteptau. CL a votat abia pe 31 octombrie lista de proiecte cu finanțare nerambursabilă, dar nu toate vor primi banii.

Un robot si un program pentru biciclisti, create la Timisoara pentru a reduce poluarea

Tinerii din Timişoara s-au alăturat celor din alte 120 de oraşe din întreaga lume, în dorinţa de a găsi soluţii pentru protejarea mediului. Ei au participat la un maraton de 24 de ore, unde au fost realizate două idei: un robot cu diferiţi senzori şi un program care va ajuta la creşterea gradului de utilizare a bicicletei.

ruga

Blascovici in sarbatoare. Petrica Moise, Carmen Popovici, Cornel Brici si multi altii canta la zilele cartierului

Va fi petrecere mare la finele acestei săptămâni în cartierul Blașcovici. Programul include spectacole oferite de ansamblurile folclorice Timișul și Pusta Banatului, concursuri de șah, pictură pe sticlă şi două campionate de fotbal: Cupa Cartierelor Timișoarei și Cupa Blașcovici pentru copii.

Robu: PSD boicoteaza cu nerusinare Timisoara, inca de pe vremea cand eram aliati

Timișoara este încetinită în dezvoltare de boicotul PSD, care acționează împotriva intereselor orașului de pe Bega încă de pe vremea USL. Și asta, doar pentru că primarul este liberal. Într-o postare pe Facebook, Nicolae Robu susține că printre proiectele cărora li s-au pus strâmbe se numără, spune acesta, Centrul Istoric sau Pasajul Michelangelo.

Ce patesti daca parchezi ca un bizon: la Timisoara se… infoliaza masini!

Găsirea unui loc de parcare în zonele dintre blocurile este o aventură care, la anumite ore, poate dura zeci de minute. Unii șoferi nu țin cont că există și alți participanți la trafic, astfel că își lasă mașinile fără să le pese că blochează calea cuiva. Uneori însă, și „bizonii” au parte de surprize.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 2 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor (p), Frigului, Oravița (p), N. Copernic, Lucerna, Pisa (p), A. Demetriade (p), Martir Conciatu, S. P. Orezărie, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. F. Zoltan, T. Vladimirescu (p), Gh. Doja (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu German (p), Lugoj

Top