Stirile din ziua: 22 noiembrie 2017

Deputatul PNL Pavel Popescu catre parlamentarii PSD-ALDE: Alegeti tara, inaintea partidului

Deputatul PNL Pavel Popescu catre parlamentarii PSD-ALDE: Alegeti tara, inaintea partidului

Parlamentul va vota, joi, moțiunea de cenzură inițiată de PNL contra Guvernului Tudose, iar liberalii au susținerea USR și a PMP. Deputatul de Timiș Pavel Popescu spune că orice ales ar trebui să voteze ca român, nu ca membru de partid.

Profesorii de la „Mincu” acuza Primaria Timisoara: Ne cerem scuze ca scoala noastra este in centru

Mai mulți profesori de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” au mers miercuri seară la Inspectoratul Școlar Timiș, pentru a vedea ce șanse au ca școala lor să nu fie desființată. Decizia a fost luată în plenul CL Timișoara, însă cei de la „Mincu” o consideră nedreaptă și acuză o anumită discriminare din partea primăriei.

vaporașe

Pornesc vaporasele? Ministerul Transporturilor a gasit solutia pentru deblocarea Canalului Bega

Există speranță pentru vaporașe! Ministerul Transporturilor pare să fi găsit, în sfârșit, soluția pentru ca transportul în comun pe Bega să poată porni. La o săptămână după ce primarul Nicolae Robu a anunțat că se va adresa Comisiei Europene, MT a oferit, spune edilul, o variantă pertinentă de deblocare a situației. Primul pas a fost făcut în plenul CL.

Primaria Timisoara vrea sa desfiinteze Colegiul „Ion Mincu”. Ca sa nu mai dea mii de euro chirie catre RATT

Colegiul Tehnic „Ion Mincu” ar urma să fie desființat. Decizia a fost luată marți, 22 noiembrie, în plenul CL. În spațiul de la „Mincu” se vor muta elevii de la „Lenau”, care învată acum în clădirea RATT de pe Intrarea Doinei. Directorul de la „Mincu” spune că situația este absurdă.

Circ si… patefon in CL Timisoara. Social-democratii acuza liberalii ca au uitat cum e cu democratia

Circ fără bani, în plenul CL Timișoara, unde unul dintre proiectele de pe ordinea de zi prevedea modificarea regulamentului de funcționare al acestui for. Consilierii s-au certat zeci de minute, au luat apoi o pauză și, după aproape 4 ore de ședință, proiectul a fost retras de „patefonul” primarului. Adică exact de inițiator, liberalul Grigore Grigoroiu.

Irina Margareta Nistor, „vocea” filmelor de dinainte de 1989, invitata la Conferintele UVT

Conferințele UVT continuă la Timișoara, de această dată cu tema „Business & Cinematografie”. Invitatul special este Irina Margareta Nistor, „vocea” filmelor vizionate pe sub mână în perioada comunistă. Ea a tradus în limba romană peste 3.000 de filme, timbrul său inconfundabil devenind, dacă vreți, „marcă înregistrată”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 22 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Parcului (p), Cocorilor, Timiriazev (p), G. Topîrceanu (p), Emil Gârleanu, Plopului, orele 9 – 17; Carani – Zona Gării, orele 9 – 17.

Top