Stirile din ziua: 19 noiembrie 2017

Mesaj de la Timisoara: Nu vrem sa fim condusi de hoti! / FOTO

Mesaj de la Timisoara: Nu vrem sa fim condusi de hoti! / FOTO

Pentru a treia duminică la rând, timișorenii au ieșit în stradă, cerând justiție, nu corupție. Protestul din Piața Victoriei s-a raliat celor din București, Cluj, Oradea si alte orase. În jur de 700 de oameni au plecat în marș prin zona pietonală, oprindu-se apoi câteva zeci de minute în fața Palatului Dicasterial.

PNL Timis ia atitudine: protest in fata prefecturii

Organizațiile județene ale PNL organizează luni, 20 noiembrie, în toată țara, proteste împotriva Guvernului PSD-ALDE. Acestea fac parte din campania de informare lansată în scopul determinării parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură împotriva demiterii Guvernului Tudose.

mihaela mircea

Salarii de pana la 6.200 de lei la Primaria Timisoara. Sunt scoase la concurs aproape 30 de posturi

Salarii brute între 3.800 și 6.200 de lei. Asta este oferta Primăriei Timișoara, care caută 28 de oameni interesați să se angajeze pe diverse posturi în instituția de pe CD Loga 1. Concursul este promovat de administratorul public, care vrea să risipească mitul conform căruia salariile în administrația publică sunt prea mici.

Marcajul de la Pasajul Jiul ar putea disparea! Robu: Sunt omul esentelor, nu al derizoriului

Cei care consideră că primarul Nicolae Robu are vreo legătură cu marcajul rutier de la Pasajul Jiul nu se ridică peste inteligența unei gâște. Edilul admite însă că e nemulțumit de liniile trasate pe asfalt și nici șoferii nu sunt destul de încântați, astfel că ar putea fi făcute unele modificări. Robu a făcut anunțul printr-o nouă postare pe Facebook, ilustrată muzical cu piesa „Învingător”, a trupei… Coco!

Top