Stirile din ziua: 4 noiembrie 2017

Victorie cu / pe Stiinta. Politehnica invinge Miroslava

Politehnica a obţinut a șaptea victorie în cele 15 runde scurse din liga secundă, după ce a trecut cu 1-0 de Ştiinţa Miroslava. Partida s-a jucat „acasă” pe Ştiinţa, acolo unde în urmă cu cinci ani demara proiectul „echipei suporterilor”, un proiect care cu siguranţă a ajuns mai departe decât gândea atunci orice fan al echipei.

tramvaiul 5

Pe linia 5 nu vor mai aparea tramvaie. Decat dupa ce va fi reabilitata

Timișorenii din zonele Ronaț, Mehala și Blașcovici vor trebui să se mulțumească, pentru încă multă vreme de acum încolo, cu microbuzele care circulă pe o parte din fostul traseu al liniei 5. Până când șinele nu vor fi reabilitate, lucru care nu se știe când se va întâmpla, pe aici nu vor mai trece tramvaie. Primarul NIcolae Robu spune că orice consultare publică nu are acum sens.

Banca de Scont a iesit din blocaj: sediul PNL va intra, in sfarsit, in santier / FOTO

Una dintre cele mai frumoase clădiri din Piața Unirii e tot mai aproape să intre în șantier. Este vorba despre sediul fostei Bănci de Scont, în care își are sediul și PNL-ul lui Nicolae Robu. Italienii care dețin șapte apartamente în acel imobil sunt, în sfârșit, de acord cu reabilitarea.

Danut Groza: Pe mine nu PNL m-a facut primar

Peste 300 de liberali au decis să se organizeze în „Echipa pentru Sânnicolau” și să se distanțeze de conducerea filialei Timiș a PNL. Primarul Dănuț Groza susține că, de fapt, alungarea din partid a edililor este „ocupația preferată” a președintelui filialei, Nicolae Robu.

Robu readuce în actualitate o iniţiativă din 2018, montarea de plase pe clădiri vechi

Ar da bani, dar nu are cui: proprietarii de cladiri istorice nu se inghesuie la fondurile Primariei Timisoara

Proprietarii de clădiri istorice nu prea par interesați să-și refacă imobilele cu sprijin financiar de la primărie. Sunt prevăzuți bani de la bugetul local, dar primarul Nicolae Robu spune că, deși sunt mai puțin de două luni până la finalul anului, nicio asociație de proprietari nu s-a „calificat” pentru a accesa fondurile.

Soc dupa soc la Timba! Bogdan Popescu si „Muri”, out de la echipa

Tensiune la prim-divizionara de baschet Timba. Şi asta s-a văzit după începutul dezamăgitor de sezon, dar şi în declaraţiile principalului Bogdan Murărescu, după eşecul drastic contra concitadinei BC SCM. „Muri” vorbea atunci de un cancer ce trebuie extirpat… Ce a ieşit, două decizii extrem de surprinzătoare.

Galeria din cartier: arta, culoare si imaginatie in Iosefin / FOTO

Câteva zeci de copii din cartierul Iosefin au lucrat, în ultimele zece zile, cot la cot cu artiști, pentru a-și spune poveștile într-un mod inedit și cât se poate de colorat. Proiectul Birdhouse Gallery, inițiat de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, va continua, anul viitor, și alte cartiere.

Top