Stirile din ziua: 25 noiembrie 2017

Politehnica invinge Tg. Mures si incheie turul in Top 5

Dacă Ripensia a pierdut vineri la Miroslava cu 0-3, Politehnica a arătat sâmbătă că este echipa numărul 1 din Banat din liga secundă, învingând şi Tg. Mureş, după ce runda trecută se impunea chiar în Ciarda Roşie. „Băieţii în ghete” au arătat un fotbal ofensiv de calitate şi au obţinut o victorie clară.

Lectie de rugby predata de Timisoara! In rolul elevului, Steaua

Nimic nu prevestea ce ce s-a întâmplat sâmbătă pe arena de rugby „Gheorghe Răşcanu”. Cu evoluţii şi rezultate dezamăgitoare, Timişoara Saracens şi-a revenit asemenea Păsării Phoenix şi când nimeni nu îi dădea vreo şansă în meciul cu liderul din Cupa României, CSA Steaua, bănăţenii au predat o lecţie de rugby.

Primaria Timisoara cumpara de 16.000 de euro agende si calendare de cadou

Municipalitatea se pregătește de finalul anului. Ea va oferi colaboratorilor calendare și agende personalizate, pe care caută să le achiziționeze în această perioadă. Se face prin cumpărare directă, capitol bugetar pentru care PMT a prevăzut, pentru tot anul 2017, suma de 2,3 milioane de lei.

Targul de Craciun de la Timisoara sta sa inceapa. Cand vine Mosul si ce program vom avea in fiecare seara

Târgul de Crăciun din Timişoara, ajuns la ediția cu numărul 11, are loc în acest an în Piața Victoriei și în Piața Libertății și se deschide oficial pe 1 decembrie, cu Hora Unirii și un concert Inna. Organizatorii au pregătit însă aproape pentru fiecare seară câte un program artistic care să încălzească atmosfera.

Donatie de 15.000 de euro de la Salvati Copiii, pentru o sansa la viata a nou-nascutilor prematuri

O nouă donaţie de 15.000 de euro a Organizaţiei Salvaţi Copiii a adus Spitalului de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” mai multe echipamente medicale noi. Numai în 2017, „Salvați Copiii” a dotat 38 de maternități din 32 de localități, cu echipamente medicale în valoare totală de 720.000 de euro.

Top