Stirile din ziua: 17 noiembrie 2017

Razboiul in PNL Timis, un nou episod. Robu: N-o sa anulam alegeri pentru ca asa vrea Danut Groza

Nicolae Robu îi cere lui Dănuț Groza să facă dovada că, înainte de finele lunii martie, în Sânnicolau Mare erau mai mult de 24 de membri PNL. Șeful PNL Timiș susține că nu există nici cotizații plătite și că lucrurile trebuie lămurite rapid. Robu spune și că, dacă nu se opunea el, Groza ar fi fost dat demult afară din partid.

In Timisoara vor disparea mai multe „zebre”. Robu: Incurca circulatia, pietonii pot face 100 de pasi in plus

Sunt prea multe treceri de pietoni în Timișoara, iar acestea încurcă traficul rutier. În consecință, primăria va continua să desființeze „zebre”. Următoarea pe listă se află pe strada Gheorghe Lazăr, iar cea din Mărăști rămâne desființată, pentru că sunt zeci de mii de mașini și doar sute de pietoni.

Robu: Cate pasaje cu 5 benzi sunt in tara asta? Unii dau cu noroi in tot ce ar putea avea legatura cu mine

Marcajul din intersecția de la Pasajul Jiul ajută șoferii. Asta reiese din sondajul lansat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, care spune că niciodată de când face astfel de chestionare n-a stat atât de bine în ochii timișorenilor. Edilul susține că toată campania negativă este opera celor care au, de fapt, ceva cu el.

Centrul de legume-fructe al CJ Timis depinde de… constiinta consilierilor PNL

Scandalul legat de centrul de legume-fructe al CJ Timiș este cauzat de dezinformare. Președintele CJ, Călin Dobra, spune că nu va negocia politic locul unde va construit centrul, dar va discuta cu liberalii, pentru a le prezenta, din nou, actele de la Tomnatic și pe cele de la Lovrin. Dobra face apel la… conștiința grupului PNL.

Marilen Pirtea

Marilen Pirtea: pseudo-revolutia fiscală va lovi Timisul si zonele dezvoltate

Deputatul PNL Marilen Pirtea afirmă că una dintre cele mai dezavantajoase măsuri ale pseudo-revoluției fiscale este reducerea cotei de impozitare a venitului de la 16% la 10%. Or, calculele arată că aceasta va lovi în cele mai dezvoltate județe, în care economia privată este puternică.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 17 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Banatul (p), Bd. Dâmbovița (p), Torac (p), Țibleșului (p), Apateu (p), G. Popiți (p), A. Demetriade (p), orele 9 – 17; Dobrești, Pădureni (p), Sânmihaiu German (p), Orțișoara (p), Dumbrăvița (p), orele 9 – 17.

Top