Stirile din ziua: 21 noiembrie 2017

apa calda

Atentie: strada inchisa la noapte, in centrul Timisoarei

Atentie: strada inchisa la noapte, in centrul Timisoarei

Strada care face legătura între str. Gheorghe Lazăr și str. Coriolan Brediceanu va fi închisă traficului rutier, de marți seară până miercuri dimineață. Colterm montează, în zonă, două conducte de termoficare, aproape de intersecția cu str. Coriolan Brediceanu.

Stralucire in Bastionul Theresia: Primul targ de Craciun din Timisoara se deschide in weekend

Magia sărbătorilor de iarnă ajunge, în acest an, și în Bastionul Theresia, unde Muzeul Național al Banatului pune la cale un eveniment colorat și vesel, pentru mici și mari. Târgul „Crăciunul la Cetate” va fi deschis oficial sâmbătă, 25 noiembrie.

DKMT a facut 20 de ani. Dobra: Reiau discutia privind autostrada Timisoara – Belgrad

Euroregiunea Dunăre – Criș – Mureș – Tisa (DKMT) a împlinit 20 de ani și a marcat aniversarea printr-un eveniment organizat la Novi Sad. Ea grupează cinci milioane de oameni, trei județe din Ungaria, patru din România și provincia autonomă Voivodina din Serbia. Unul dintre subiecte a fost reluarea discuțiilor legate de autostrada Timișoara – Belgrad.

De la paduri la drumuri. Adam Craciunescu, cap de lista intre candidatii pentru un post in CA de la SDM

Posturile din consiliul de administrație de la SDM se împart, evident pe baza competenței, între meritocrații de partid. Sunt, probabil, singurii care se încumetă să depună dosare în vederea evaluării, pentru că, nu-i așa, responsabilitatea este uriașă, la o societate care are monopol pe tot ce înseamnă drumuri în Timișoara.

blv. sudului

Patru benzi pe Bd. Sudului, dar numai pana la Prezan. Proprietarii privati stau in calea modernizarii, spune Robu

Primăria se apucă, la un moment dat, de lărgirea Bulevardului Sudului, dar numai până la intersecția cu str. Mareșal Constantin Prezan. În calea „modernizării în forță” stau niște terenuri private, ai căror proprietari, spune primarul Nicolae Robu, cer 300 euro / mp despăgubiri.

Doar jumatate din firmele din Timis vor compensa sigur scaderea veniturilor angajatilor

Jumătate din firmele din Timişoara sunt hotărâte să compenseze scăderea salariului brut de la 1 ianuarie, pentru a acoperi trecerea contribuţiilor sociale exclusiv asupra angajaţilor, arată un sondaj derulat de una dintre companiile de consultanţă în domeniul resurselor umane, prezentă pe piaţa locală.

Daca nu se poate la stadion, macar pe Torontalului! Robu face oficial o noua propunere catre CNI

Primarul Nicolae Robu pare să fi renunțat la ideea construirii, cu bani de la bugetul central, a unei săli polivalente de 16.000 de locuri în zona stadionului „Dan Păltinișanu”. Edilul a trimis la București o propunere de amplasament alternativ în Calea Torontalului. CNI tace însă strategic.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva bate pasul pe loc. 1% progres in octombrie / FOTO+VIDEO

Cei puțin peste 21 kilometri ai lotului 3 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva se dovedesc o nucă extrem de tare. CNAIR și constructorul încă nu au ajuns la o înțelegere privind descărcarea Holdea și al doilea ecoduct, așa că nici măcar cele mai optimiste estimări nu văd finalizat acest tronson mai devreme de toamna lui 2018.

Taxa pe paragina devine realitate la Timisoara. Primii proprietari care platesc impozite majorate cu 500%

Două timișorence și 10 firme sparg gheața către suprataxa pe paragină, instituită de Primăria Timișoara. În plenul de marți după-amiază, consilierii locali trebuie să aprobe 12 proiecte de majorare a impozitului pe teren, între 250 și 500%, pentru proprietarii care au ignorat avertismentele repetate ale Poliției Locale.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 21 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara- str. Constantin cel Mare, A. Volta, Brazilor, Cooperației, T. A. Edison, Calea Sever Bocu (p), Pomiculturii (p), I. Roată (p), L. Galvani, Piața Athena (p), Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Carol Davila (p), orele 9 – 14; Dumbrăvița (p), Chișoda – str. Primăverii,

Top