Stirile din ziua: 24 noiembrie 2017

Gunoaie peste gunoaie prin Timisoara, politistii locali au dat 10 amenzi

Gunoaie peste gunoaie prin Timisoara, politistii locali au dat 10 amenzi

Curățenia de toamnă e gata de câteva săptămâni, dar Timișoara e încă plină de mizerie. Asta, pentru că mulți cetățeni confundă spațiile dintre blocuri sau de la colțurile străzilor cu gropile de gunoi. Polițiștii locali au dat 10 amenzi, total insuficiente pentru ce e prin oraș.

Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate

Ministerul Tineretului și Sportului a lansat proiectul „Campionii României în școală, liceu și universitate”, care își propune să atragă cât mai mulți copii și tineri la diverse activități sportive. Fie că aleg să facă performanță, fie că decid doar să bată mingea alături de prieteni, mișcarea este esențială.

USR vrea sa dea Primariei Timisoara harta interactiva a santierelor: Ar avea beneficii enorme

Primăria Timișoara a numărat oficial, în septembrie, peste 100 de șantiere mici și mari. Cei de la USR Timiș le-au adunat într-o hartă interactivă, care, în mai puțin de la lansare și fără prea multă publicitate, se dovedește a fi un instrument foarte apreciat de timișoreni. USR-iștii ar vrea să doneze aplicația către municipalitate.

Cirkus Cirkor, in premiera la Timisoara: poveste despre echilibru, speranta si renuntarea la frica / FOTO

Timișoara a ales să-și înceapă lungul și greul drum spre anul 2021 cu o poveste despre viață și echilibru. Spectacolul „Limite”, al companiei suedeze Cirkus Cirkör, a fost o lecție. Aceea că granițele sunt făcute să fie depășite și nimic nu e imposibil, câtă vreme ești pregătit să renunți să-ți mai fie frică.

semafoare

Semafoarele din Timisoara, in aer! Nu au intretinerea asigurata, s-ar putea da inapoi milioane de euro

Situație paradoxală la Timișoara: avem un sistem de management al traficului care a costat câteva milioane de euro, mare parte de la UE, dar primăria ar putea fi nevoită dea banii înapoi! De vină ar fi consilierii locali care n-au vrut să aprobe tarifele pentru întreținerea sistemului. Asta susține șeful Direcției Edilitare, Culiță Chiș, care le-a făcut aleșilor o adresă oficială.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea branșării unui imobil nou la rețeaua primară, va întrerupe vineri, 24 noiembrie, între orele 11 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 30, 31, 34, 43A, 44, 46, 43M. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bogdăneștilor, Cetății, Circumvalațiunii (parțial), Gheorghe Cucu, Hamlet, Mendeleev,

Top