Stirile din ziua: 23 noiembrie 2017

Stat paralel: O mama il implora sa rezolve criza imunoglobulinelor, Bodog da semnalul aplauzelor la o mitocanie in parlament

Avem cel puțin două Românii paralele și fiecare zi nu face decât să ne dovedească asta. Ultimul „episod” a fost povestit pe Facebook de deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă și are în centru sistemul sanitar și cei care îl conduc, în lumea cărora totul e bine.

Confundati si… bagati in spital. Doi tineri acuza ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri internați în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara susțin că au fost rupți în bătaie de polițiști și jandarmi. Oamenii legii ar fi crezut că unul dintre ei era urmărit internațional. Poliția și Jandarmeria fac anchete interne, pentru a afla ce s-a întâmplat.

Dupa ce s-a rupt macaraua, la spitalul de copii ar putea fi nevoie de o expertiza detaliata

Lucrările de la spitalul de copii sunt oprite temporar, după incidentul de miercuri după-amiază, când o macara s-a rupt și s-a prăbușit peste corpul B. Inspectoratul de Stat în Construcții va decide dacă și de ce amploare trebuie făcută o expertiză, pentru ca nu cumva să existe probleme de structură.

Timisoara, oras prietenos cu bicicletele. Robu promite statii de incarcare pentru cele electrice

Raiul bicicliștilor și al celor care folosesc mijloace de deplasare alternative, cu precădere electrice. Transport în comun brici. Toate, la Timișoara. Asta, pe lângă construirea de pasaje și poduri sau crearea de noi străzi. Sunt cele mai recente promisiuni ale primarului Nicolae Robu, pentru anul 2018 și cei care vor urma.

Consilier de stat, la Timisoara: Trebuie sa-i atragem inapoi pe romanii plecati in strainatate

La teorie stăm bine și… vom sta și mai bine. Laszlo Borbely, consilier de stat și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, s-a întâlnit, la Timișoara, cu reprezentanții instituțiilor din regiunea de vest, pentru a discuta despre strategia de dezvoltare durabilă a României. Urmează proiecte care să îmbunătățească viața de zi cu zi.

Organizațiile civice si sindicatele cheama romanii in strada. Se cer demisiile lui Dragnea, Tariceanu si Tudose

Duminică se anunță mari mitinguri în întreaga țară. Organizațiilor civice care au protestat până acum li se alătură și sindicatele. Pentru prima dată, o solicitare expresă este demisia guvernului, precum și ale celor doi președinți ai camerelor Parlamentului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 23 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Coriolan Brediceanu nr. 1, orele 9 – 17; Recaș – zona centrală + Primăria, Lugoj – str. Romanilor (p), Jiului, C. D Loga, A. Mureșan, Pongratz, Dacilor (p), Cotu Mic, Bucegi (p), C. Wallisch, Padeșului, C. Brediceanu (p), orele 9 –

Top