Stirile din ziua: 11 noiembrie 2017

Invinsi la Turda. Polistii nu s-au simtit deloc bine in Ardeal

Invinsi la Turda. Polistii nu s-au simtit deloc bine in Ardeal

Weekend negru pentru prim-divizionarele din Timişoara. După ce ieri, BC SCM şi Timba au pierdut la baschet masculin, iar astăzi voleibaliştii de la Universitatea nu au avut şanse cu Dinamo, iată ca nici handbaliştii de la Poli nu au reuşit mai mult. Elevii lui Pero Milosevic, fără Cristi Fenici – accidentat, au avut şansa să

Record la Art Encounters. Peste 30.000 de oameni au vrut sa vada cum e viata, ca mod de intrebuintare

Peste 30.000 de vizitatori. Este „inventarul” celor care au trecut pragul expozițiilor de la a doua ediție a bienalei Art Encounters și este un adevărat record. Au fost cinci săptămâni pline, în locuri mai puțin obișnuite pentru un circuit cultural, cum ar fi Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, uzina de apă sau Halele Timco.

Zebra de la tunelul pietonal de pe Bd. Republicii a fost desfiintata. Pentru fluidizarea traficului

Se fac ultimele pregătiri înainte de deschiderea traficului la Pasajul Jiul. Pentru fluidizarea traficului, s-a luat decizia desființării uneia dintre „zebrele” de pe Bd. Republicii. Astfel, de acum încolo, nu se va mai putea trece strada direct din dreptul tunelului pietonal dintre Pasajul Jiul și Gara de Nord.

nicolae robu

Robu, sageti inspre Danut Groza: Cineva a uzurpat calitati in PNL

Războiul dintre Nicolae Robu și Dănuț Groza continuă. Președintele PNL Timiș susține că la Sânnicolau Mare se întâmplă lucruri grave, printre care folosire ilegală de ștampilă și o posibilă încasare ilegală a câteva sute de cotizații, cu bani care n-au ajuns niciodată la partid.

Apel… nemtesc catre Robu: Asteptam prelungirea mandatului de manager al lui Lucian Varsandan

Care sunt criteriile în baza cărora se refuză continuarea mandatului lui Lucian Vărșăndan la șefia Teatrului German? Este întrebarea la care a cerut răspuns Societatea Culturală Româno-Germană, care i-a trimis o scrisoare primarului Nicolae Robu. Oficial, Vărșăndan, a cărui lucrare de licență este în domeniul teatrului, nu are studiile necesare pentru această funcție.

Inca 140 de biciclete au intrat oficial in sistemul VeloTM

Cele 140 de biciclete cumpărate recent de Primăria Timișoara, după zece licitații, pot fi folosite de amatorii de pedalat. Ele au fost aduse în septembrie și au fost puse acum, după ce au fost dotate și cu sisteme electronice de urmărire. Vehiculele au fost amplasate în stațiile de pe malul Begăi.

Serie de victorii intrerupta la Targu Mures

BC Mureș a învins BC SCM Timișoara, scor 81-75, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin şi a întrerupt seria de patru victorii la rând a bănăţenilor. „Leii” erau superfavoriţi în acest joc, împotriva unei formaţii cu doar o singură victorie din 5 întâlniri.

Povestea Troiei si a lui Schliemann, istorisita in Bastionul Theresia / FOTO

Bastionul Maria Theresia găzduieşte, până în februarie 2018, una dintre cele mai importante expoziţii prezentate în Timişoara ultimilor ani. Veți putea descoperi într-o prezentare-eveniment viaţa descoperitorului Troiei, arheologul german Heinrich Schliemann.

Top