Stirile din ziua: 15 noiembrie 2017

Bijuterii… uimitoare, din aceasta saptamana si la Timisoara

Bijuterii… uimitoare, din aceasta saptamana si la Timisoara

Înainte să ajungă în vitrinele din care atrag privirile oricărei îndrăgostite de frumos, bijuteriile Amazing Jewelry trec prin nu mai puțin de… 13 mâini. E cu noroc, pentru că sunt atât de frumoase, încât, la numai un an când a apărut, acestă marcă are deja magazine în 35 de țări. Acum, ajung și în Timișoara.

Call center de dupa gratii. Detinutii de la Timisoara dau sfaturi la telefon

Infractorii de drept comun de la Timișoara pot oferi sfaturi telefonice clienților unui call-center al unei societăți italiene. Ei își pot păstra locul de muncă și după ce ies de după gratii. Totul, grație unui proiectul inițiat de Consulatul Onorific al Italiei, în parteneriat cu penitenciarului.

Cum ar putea da Primaria Timisoara bani la ACS Poli. Consiliul Concurentei trimite jucatorii la munca!

Primăria Timișoara ar putea da bani la ACS Poli, dar cu mai multe condiții. Una ar fi să nu aibă jucători străini. Alta, care e doar în stadiul de idee, ar fi ca acești jucători străini să… presteze servicii în folosul comunității. Asta susțin reprezentanții Consiliului Concurenței, care spun că ar fi trebui să fie de acord și Ministerul de Finanțe.

trafic blocat

In Timisoara e o masina la doi oameni. Parcarile publice sunt insa doar in stadiul de proiect

Locuri de parcare n-avem, în schimb avem din ce în ce mai multe mașini. În evidențele Direcției Fiscale, susține municipalitatea, sunt înmatriculate peste 125.000 de autovehicule. Acestora li se adaugă cele cu numere din alte județe, al căror număr nu poate fi estimat. În Timișoara nu a fost construită de la 0 nicio parcare publică de mari dimensiuni.

Vom avea si noi covor de iarba intre sinele de tramvai! Robu: N-o sa se poata peste tot, dar facem

Sigur ați văzut în fotografii linii de tramvai între care crește iarba. Se întâmplă în Bordeaux, Strasbourg sau Barcelona și… s-ar putea întâmpla și la Timișoara. Nu peste tot, dar primul pas a fost făcut. În urmă cu jumătate de an, primarul Nicolae Robu spunea că ideea nu e potrivită, dar acum este de acord.

piata victoriei

Niciun leu de la guvern in 2017 pentru Capitala Europeana a Culturii

Rectificarea bugetară pentru luna noiembrie „rezolvă” orice întrebare legată de finanțarea, de la guvern, în 2017, a programului Capitalei Europene a Culturii. Ministerul Culturii rămâne fără aproape 28 de milioane de lei, așa că e puțin probabil ca la Timișoara să mai ajungă vreun leu în acest an.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 15 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. C. Brediceanu nr. 1, Petre Olariu, P. Negulescu, Oravița (p), N. Grivu, str. A. Demetriade (p), Stuparilor, Foișor, Intrarea Cocoșului, orele 9 – 17; Pădureni (p), Sânmihaiu German (p), Orțișoara, Giarmata (p), orele 9 – 17.

Top