Stirile din ziua: 10 noiembrie 2017

Rodica Aurelian poate face in continuare ce vrea in PMT. Robu: Nu am nicio sansa s-o sanctionez!

Rodica Aurelian, șefa Serviciului Resurse Umane al Primăriei Timișoara, este mai presus de lege. Face ce vrea și, deși a pus PMT într-o situație jenantă, nu va fi sancționată. Primarul Nicolae Robu reclamă procedurile greoaie de sancționare și susține că Aurelian are… circumstanțe!

Robu, atac la „prim-secretarii” Andreas si Dobra: Au abordari deplasate

Ca niște prim-secretari de factură nouă: așa se comportă, în viziunea lui Nicolae Robu, prefectul de Timiș și președintele consiliului județean. Primarul Timișoarei e supărat din cauza porții de pe Calea Aradului și a spitalului regional și spune că Eva Andreaș și Călin Dobra sunt urmași de seamă ai activiștilor PCR.

Pasajul Jiul va fi deschis integral in cateva zile. Robu cere timisorenilor inca putina rabdare

Încă un strop de răbdare – asta le cere șoferilor din Timișoara primarul Nicolae Robu. Mai durează foarte puțin până când lucrările de la Pasajul Jiul vor fi terminate în totalitate, iar traficul va fi deschis atât pentru mașini, cât și pentru pietoni și bicicliști. O dată exactă nu se știe însă.

Alfred Simonis explica de ce nu scad banii la primarii: Un impozit mai mic aduce incasari mai mari!

Un deputat PSD de Timiș nu crede că bugetele de investiții ale primăriilor vor scădea chiar și cu 30%, din cauza reducerii cu 6 procente a impozitului pe venit. Ba dimpotrivă, susține Alfred Simonis, măsura va duce la creșterea încasărilor la bugetul de stat.

Lipsa informarii dauneaza grav cladirilor istorice din Timisoara

Dacă vreți un spațiu comercial în zona istorică a Timișoarei, mare grijă! Trebuie neapărat să treceți pe la Direcția Județeană de Cultură, pentru că aveți nevoie de un aviz. În ultimii doi ani însă, mai puțin de un sfert din schimbările în acest domeniu au respectat legea.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 10 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Herodot (p), Câmpului (p), Eternității (p), E. Zola (p), J. P. Marat, orele 9 – 17; Recaș – zona centrală+primăria, Dobrești, Pădureni (p), orele 9 – 17.

Top