Stirile din ziua: 26 noiembrie 2017

Protest sub sute de umbrele, la Timisoara: Ati reusit, ne-ati unit!

Protest sub sute de umbrele, la Timisoara: Ati reusit, ne-ati unit!

Pe o ploaie măruntă și deasă, timișorenii au ieșit în stradă pentru a patra săptămână la rând. Vremea rea le-a cam dat putin planurile peste cap, dar tot s-au adunat in Piata Libertății peste 300 de oameni.

Primaria Timisoara cumpara si ea o macara de 800.000 de euro pentru pompieri

Pompierii vor primi și de la Primăria Timișoara un utilaj pentru lucrul la mare înălțime. Acesta va ajunge în dotarea ISU anul viitor. În urmă cu două zile, la Timișoara a ajuns și o autospecială al cărei braț se întinde până la 70 metri, cumpărată de CJ Timiș.

Alin Nica

„Rebelii” Alin Nica si Danut Groza, in conducerea Ligii Alesilor Locali PNL

Lovitură dură primită de președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, la Congresul Ligii Aleșilor Locali liberali. Adversarii săi din filială, Alin Nica și Dănuț Groza sunt singurii timișeni care au ajuns în conducerea Ligii, primul având chiar funcția de prim-vicepreședinte. În PNL Timiș, cei doi n-au nicio funcție, nici măcar în organizațiile lor de bază.

Cosmin Contra, printre laureatii de la Gala Premiilor UVT

Cei mai buni profesori ai Universităţii de Vest au fost premiaţi la Gala Premiilor UVT, cel mai important eveniment anual al comunităţii academice a instituţiei. Pe scena Operei Române au fost acordate zece distincţii, surpriza fiind premiul „Alumnus”, care i-a revenit lui Cosmin Contra, antrenorul naţionalei României.

Inspectorul scolar general Aura Danielescu: Elevii nu au decat de castigat din desfiintarea Colegiului Mincu

Profesorii și elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” mai au de așteptat aproape 3 săptămâni până să afle sigur dacă școala lor va fi desființată. Consilierii locali au votat deja pentru și totul depinde acum de Inspectoratul Școlar Timiș. Șeful acestuia a explicat situația în Colegiul Prefectural.

TVR Timisoara are un nou director. Andrei Borosovici i-a luat locul lui Dite Dinesz

Înlocuirea Irinei Radu de la șefia TVR a avut efecte și la Timișoara. Dite Dinesz, cea care a fost, în ultimii ani, directorul studioului teritorial, a fost schimbată. În locul ei a fost numit Andrei Boroșovici, coordonator cu atribuții de producător executiv al Compartimentului minorități de la TVR Timișoara.

Top