Stirile din ziua: 23 septembrie 2018

Accident spectaculos pe Autostrada 1, în zona Traian Vuia. Două persoane au fost rănite

Accident spectaculos pe Autostrada 1, în zona Traian Vuia. Două persoane au fost rănite

Accidentul în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică după-amiaza la ora 17.00, în zona Traian Vuia, la Kilometrul 450. În cele două mașini erau cinci persoane. Cu toate că mașinile au fost grav avariate, fiind răsturnate, doar două persoane au necesitat îngrjiri medicale.

aquatim

Apă rece oprită în Săcălaz

Aquatim anunță că luni, 24 septembrie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, pentru lucrări de extindere a rețelei de apă. Lucrările de extindere vor fi realizate la intersecția DJ 59A cu strada Orhideelor. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, astfel că

jimbolia

Gură de oxigen pentru Inelul IV, de la… Continental Cauciucuri. Robu anunță deblocarea în curând a proiectului

N-o să avem prea curând complet Inelul IV de circulație, dar o bucată din el va trece pe terenul companiei acuzate cel mai des de poluare la Timișoara. Continental Cauciuri salvează primăria și permite ca șoseaua să-i traverseze proprietatea.

referendum

Dacă nu votezi la referendum, doi bărbați îți vor putea adopta copilul! Un panou publicitar a iscat stupoare la Timișoara

Un panou publicitar pro-referendum pentru modificarea Constituției frizează ridicolul, în centrul Timișoarei. Amplasat în Piața Operei, acesta îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, fiindcă altfel doi bărbați ar putea să le adopte… copiii! Timișorenii au sancționat imediat aberația.

Robu: Garantez că facem fântâna muzicală la Timișoara. În București nimeni n-a spus că e kitsch

După ce în București au fost inaugurate, acum câteva zile, fântânile arteziene cu jocuri de lumini și apă de 9 milioane de euro, primarul Nicolae Robu promite că Timișoara va avea și ea arteziana ei. Așa cum a promis-o în 2012, când „nimeni în România nu se gândea la așa ceva”.

chipsuri

Meniu special. Urși hrăniți cu chipsuri la Zoo Timișoara

La Grădina Zoologică din Timișoara, îngrijitorii dau urșilor chipsuri, ba chiar invită și copiii aflați în vizită să-i ajute să desfacă pungile. Asta, deși la intrare în parc scrie cât se poate de clar că nu e voie să hrănești animalele cu pufuleți sau snacksuri. Reprezentantul Zoo spune că urșii sunt omnivori.

lights on

Se aprinde lumina la iarnă pe strada Mărășești. După o idee de la Cluj

Este cea mai lungă stradă pietonală din Timișoara și, la iarnă, ar putea străluci, la propriu pentru prima dată! Un concurs care se ține deja de trei ani la Cluj ajunge în premieră și în orașul de pe Bega. Lights ON își propune să aducă lumina pe strada Mărășești.

Top