Stirile din ziua: 30 septembrie 2018

informatica

Remiza în derby! Informatica vine cu un punct din Cetatea Devei

Remiza în derby! Informatica vine cu un punct din Cetatea Devei

Informatica Timişoara rămâne invincibilă în noul sezon competiţional, pe toate fronturile şi în toate competiţiile, chiar şi după vizita de pe terenul fostei campioane, Autobergamo Deva. Bănăţenii, care şi-au adjudecat deja Supercupa României, calificându-se şi în grupele principale ale Ligii Campionilor, continuă evoluţiile bune şi în campionat, acolo unde au început cu două victorii. Elevii

piața traian

Piața Traian, noi promisiuni de la primărie. Robu, pe Facebook: Voi continua lupta cu cei fără de lege!

Primarul Timișoarei, aflat de aproape 6 ani și jumătate în funcție, își întreabă prietenii virtuali dacă îl susțin pentru a-și face datoria de edil. De această dată, tema sondajului de pe Facebook este Piața Traian. Promisiunile de „asanare” curg demult, dar, ca de obicei, stăm prost cu practica.

dorobanțu

Procurorul DNA care i-a trimis în judecată pe Ostaficiuc, Ciuhandu și Cojocari, condamnat la 2 ani de închisoare

La aproape 2 ani de când a fost prins băut la volan, fostul procuror DNA Ciprian Dorobanțu a primit sentința: 2 ani de închisoare cu suspendare. El va trebui să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității. Dorobanțu este cel care a instrumentat dosarele de finanțare a clubului Poli, în perioada Marian Iancu.

Top