Stirile din ziua: 15 septembrie 2018

cherecheș

Unii primari cu fapta, Robu cu văicăreala. Cum se desființează posturi de șefi care nu fac nimic

La alte primării se poate cu mai puțini șefi. În Baia Mare, primarul, reales cu 70% din voturi în timp ce era după gratii, a decis să desființeze aproape jumătate din posturile de conducere. La Timișoara nu se pot da nici sancțiuni, iar funcțiile de directori se înființează după necesități.

ripensia

Greu, dar meritat! Ripensia a învins în ultimul minut Baloteştiul

Gură de oxigen imensă pentru Ripensia Timişoara, care a trecut sâmbătă, în etapa a 7-a a ligii secunde cu 2-1 (0-0) de CS Baloteşti. Bănăţenii nu mai câştigaseră din prima rundă, tot după un 2-1, dar atunci la Brăila, iar succesul înregistrat sâmbătă este şi primul din actualul sezon pe teren propriu. După un început

savoya

Se mișcă, în sfârșit, ceva la ruina de pe Savoya. Propunere de restaurant și apartamente / FOTO

După mai bine de 10 de ani de nepăsare, pe strada Eugeniu de Savoya, la numărul 16, se întâmplă ceva. Un dezvoltator imobiliar vrea să obțină aviz de oportunitate de la PMT, intenționând să transforme deja faimoasa ruină într-un imobil cu două etaje, cu restaurant, spații comerciale și apartamente. Nu e sigur că se va și face ceva, dar e un prim pas.

săptămâna mobilității

Începe Săptămâna Mobilității. În teorie, despre cum să lași mașina acasă / PROGRAM

Timișorenii sunt invitați să descopere beneficiile folosirii mijloacelor de transport alternative, care pot înlocui mașinile personale. Vorbim despre biciclete, role sau trotinetă, dar și mersul pe jos. Primăria marchează și în acest an „Săptămâna mobilității”.

Top