Stirile din ziua: 10 septembrie 2018

teatrul merlin

Bilete online la Teatrul Merlin. Și-o poveste cu un pinguin

Bilete online la Teatrul Merlin. Și-o poveste cu un pinguin

Noua stagiune a Teatrului pentru Copii și Tineri Merlin începe duminică și vine cu noutăți. De acum, veți putea cumpăra biletele din timp, nu doar de la casieria din Iosefin.

centura

Incompetență crasă sau politicianism ieftin? Secretarul de stat ALDE Ovidiu Sîrbu îl atacă pe Robu pe o temă care-l depășește

Când n-ai ce face te trezești vorbind. I s-a întâmplat și lui Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și președinte ALDE Timișoara. Doar ca să-i dea o replică acidă fostului său șef, primarul Nicolae Robu, Sîrbu, declarat inapt de angajare în Poliția Română, ignoră documente oficiale ale administrației din care face parte.

cnb

A început școala și sub platanii lui Franz Iosef, la Colegiul Național Bănățean / FOTO

Cei în jur de 2.400 de elevi ai Colegiului Național Bănățean au început școala ca pe vremuri: în sunet de clopoțel. Au fost flori, zâmbete, lacrimi, teamă și bucurie, dar și discursuri. La CNB se merge la școală doar de dimineață, deși sunt aproape 100 de clase.

polivalentă

Sala Polivalentă nu se face lângă stadion. CNI nu a decis nimic, ci doar a luat la cunoștință o nouă propunere a PMT

Mai durează până când, în sfârșit, CNI va stabili locul unde va fi construită viitoarea Polivalentă de 16.000 de locuri, deși primarul Nicolae Robu a anunțat că sala se face lângă stadion. Momentan, CNI doar a luat la cunoștință că Primăria Timișoara are încă o propunere de amplasament.

clase container

Containerele-clasă de la Generală 30, noutatea începutului de an școlar la Timișoara / FOTO

Cu noi promisiuni pentru construirea a încă două corpuri de clăditi și 6 containere modulare – așa a început noul an școlar la una dintre cele mai mari unități de învățământ. Școala Gimnazială 30, din Soarelui, este prima unde vor intra „în pâine” containerele-clasă.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 10 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Abrud nr. 17, Calea Aradului (p), Pictor Zaicu (p), orele 9 – 17; Biled (p), Honorici, Pădureni, Pini, fermele Stejarul Honorici, Ordos, Bulea, Mecanizare Honorici, Oloșag, Sacoșu Mare – zona Cocoș, Beregsău Mic (p), Dudeștii Vechi – clienți casnici, orele 9

Top