Stirile din ziua: 7 septembrie 2018

bega bulevard

Bega Bulevard a început cu Burebista, Traian și Decebal. Concerte și ateliere până duminică seară / FOTO

Bega Bulevard a început cu Burebista, Traian și Decebal. Concerte și ateliere până duminică seară / FOTO

A 11-a ediţie a festivalului Bega Bulevard a început vineri seară, cu o paradă a ambarcațiunilor, la deschidere primarul Nicolae Robu venind cu o barcă pneumatică. Sunt programate, până duminică, mai multe concerte, ateliere, o proiecție 3D și, în ultima zi, cursa rățuștelor.

Containere-săli de clasă la încă o școală din Timișoara. Sunt primite donație

Anul școlar începe, luni, cu reparații făcute de Primăria Timișoara la 10 unități de învățământ. În plus, o parte din elevii de la Moisil „mic” vor învăța în containerele care au fost donate de Continental Automotive, dar nu e gata încă platforma pe care vor fi puse.

Editorial de Ino Ardelean

Cum așteaptă PSD-iștii din Timiș momentul în care vor striga: Dictatorul Dragnea a fugit! Trăiască social-democrația liberă!

Cu puține excepții, PSD-iștii din Timiș n-au avut o mare vocație pentru dizidență de la linia partidului. Oricare ar fi fost linia și oricine ar fi trasat-o, fie c-a fost Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta și de ceva timp Liviu Dragnea.

Universitatea de Vest Timișoara

Mobilă nouă, mașini de spălat și aparatură de bucătărie, pentru studenții de la UVT care stau în cămine

În perioada vacanței de vară, Universitatea de Vest a făcut mai multe investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de viață din propriile cămine. Au fost cumpărate aparatură de bucătărie, mașini de spălat și mobilier, fiind zugrăvite spațiile comune din toate căminele.

piața mărăști

Șantierul din Piața Mărăști: laude pentru muncitori și-o surpriză pentru cei de vârsta a treia / FOTO

SDM s-a depășit pe sine în Piața Mărăști, unde lucrarea este una mult mai complexă decât se estima inițial, susține primarul Nicolae Robu. Timișorenii trebuie să stea liniștiți: din prima zi de școală, prin această intersecție extrem de importantă se va putea circula normal. Tot de atunci, pensionarii din cartier, dar nu numai ei, vor avea o surpriză.

liviu dragnea

Începe revolta și în Timiș? Unii parlamentari PSD îl înfruntă pe Dragnea în privința OUG pe amnistie și grațiere

Aleșii PSD de Timiș Eugen Dogariu și Adrian Pau spun că o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea nu este deloc oportună în acest moment. Declarațiile lor vin în contradicție cu dorința președintelui Liviu Dragnea și a altor baroni PSD. Previzibil, de partea lui Dragnea și a infractorilor se situează deputatul Matei Suciu.

baricada

Adio, baricada! Primarul Robu: Cei care au montat-o au fost iresponsabili / FOTO + VIDEO

Uriașa structură metalică de la intersecția Calea Martirilor – Prezan a devenit amintire. Partea orizontală a fost dată jos și urmează demolarea structurilor verticale. Primarul Nicolae Robu anunță succesul și spune că aceia care au montat poarta au fost „pur și simplu iresponsabili”.

gazon sintetic

Baza sportivă cu teren sintetic, pe 4 hectare, în zona Cerna. Primăria se asociază cu FRF

Dacă de stadion modern, de secol XXI nu poate fi vorba, Timișoara va avea totuși o bază sportivă cu teren de fotbal cu gazon sintetic, pe care va avea prioritatea echipa națională. Asocierea între PMT și FRF pentru acest obiectiv va fi aprobată în viitorul plen al CL.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, va întrerupe vineri, 7 septembrie, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 37. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Calea Aradului (parțial), Cugir, Carei, Dej, Felix.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 7 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cântului (p), Maresal Constantin Prezan (p), Martirilor (p), Martir Elena Nicoară, Martir Ștefan Mariș (p), orele 9 – 17; Sînandrei km 13, Diniaș (p), Dragomirești, Cutina, Beregsău Mic (p), Cenad (p), orele 9 – 17; Sânnicolau Mare – str. George Coșbuc

Top