Stirile din ziua: 17 septembrie 2018

brua

Dobra, în discuții cu Andrușcă despre BRUA: Zeci de mii de timișeni vor beneficia de gaz

Dobra, în discuții cu Andrușcă despre BRUA: Zeci de mii de timișeni vor beneficia de gaz

Zeci de mii de timișeni ar putea beneficia de proiectul BRUA, investiția de aproape jumătate de miliard de euro care traversează județul. Cel puțin acestea sunt, la nivel teoretic, promisiunile președintelui CJ, Călin Dobra.

upt

Reparații în cămine și laboratoare de 300.000 euro, la Universitatea Politehnica

Universitatea Politehnica Timișoara a investit aproximativ 300.000 de euro, din fonduri proprii, pentru a le asigura studenților condiții cât mai bune de cazare și studiu. Banii au fost folosiți pentru reparații și igienizări la căminele și cantinele studențești și amenajarea unor noi laboratoare.

semafoare

Sondaj despre semafoare. Robu vrea să știe ce vor șoferii în Piața Mărăști

El decide, dar vrea ajutoare! Primarul Nicolae Robu își întreabă prietenii virtuali cum preferă turbo-girația din Piața Mărăști, cu sau fără semafoare. Anterior, edilul anunțase că hotărârea finală îi va aparține, după ce va studia și analizele specialiștilor.

furtună

Cinci morți, sute de clădiri devastate, mii de arbori smulși. Un an de la dezastrul din septembrie 2017 / FOTO

Cinci vieți curmate, mii de copaci smulși din rădăcini, sute de clădiri afectate. Se întâmpla pe 17 septembrie 2017, în timpul celei mai violente furtuni înregistrate în multă vreme în Timiș. Am încercat să aflăm, de la PMT, cât ne-a costat exact vijelia, însă specialiștii de pe CD Loga n-au avut timp, două luni și jumătate, să calculeze.

aquatim

Apă rece oprită în Plopi și Buziașului

Aquatim anunță că marți,18 septembrie, între orele 9 și 15, va opri furnizarea apei reci pe străzile Câmpului, Brigadierilor, Apateu, Torac, Batania, Pindului, Herodot, Virgiliu, Sucului, Levănțica. Se va lucra la intersectia străzilor Câmpului/Sucului și Câmpului/Brigadierilor, la un proiect din fonduri Aquatim de închidere inel conducte apă, necesar îmbunătățirii presiunii în zonă. „La reluarea alimentării

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 17 septembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Honorici, Pădureni, Pini, fermele Ordos Honorici, Bulea Honorici, Mecanizare Honorici; Coștei, Hisiaș, Cutina, Beregsău Mic – casnici, Dudeștii Vechi – casnici, Carani (p), Sânmihaiu Român, orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p), orele 11 – 14.

Top