Stirile din ziua: 11 septembrie 2018

ponta

Victor Ponta, la discuții cu primari și consilieri locali PSD din Timiș

Victor Ponta, la discuții cu primari și consilieri locali PSD din Timiș

Fostul premier Victor Ponta s-a aflat marți într-o vizită privată în Timișoara, unde, în această perioadă, este în plină organizare organizația județeană a Partidului Pro România. Ponta a avut și o întâlnire neoficială cu mai mulți aleși locali ai PSD.

trafic

Semafoarele din Timișoara, model în Australia și Coreea de Sud. Robu: Uitați-vă ce fluență avem în oraș!

În Timișoara se circulă extrem de fluent, iar asta se datorează sistemului de management inteligent al traficului deținut de PMT. E atât de performant, mai bun decât la Viena și în alte orașe din Europa, încât au venit să-l vadă inclusiv specialiști din Coreea de Sud. Cei care susțin contrariul vorbesc în clișee, fiind „măcinați de ură”.

Editorial de Eugen Sasu

Cât de prost își crede PSD-ul propriul electorat?

Când prin cap ne treceau tot felul de nenorociri la final de concediu, ce crezi că a anunțat ministrul Muncii, Olguța Vasilescu? În loc să zică electoratului că fasole fără ciolan nu se concepe și nici mititei fără muștar ori bere, duduia PSD le spune colegilor de partid cum trebuie să prezinte oamenilor Apocalipsa după PSD.

plase de protecție

Plase de protecție, ca să nu mai avem panglici galbene. Încă o măsura anti-paragină la clădiri istorice, la Timișoara

Avem mii de clădiri istorice în oraș, dar proprietarii nu sunt foarte interesați ca ele să arate bine. După semi-eșecul cu taxa de supraimpozitare, primarul Nicolae Robu se gândește la o nouă măsură, una care să asigure și protecția trecătorilor. Rămâne de văzut dacă ea va putea fi pusă în aplicare.

Selecţie de dosare pentru ocuparea postului de Analist Programator

S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara -„Traian Vuia” S.A. Organizează selecţie de dosare pentru ocuparea postului de Analist Programator, în acord cu specificul activităţii societăţii. Cerinţele pentru dosarul de interviu sunt următoarele: Minim 3 ani de experienţă în domeniul de activitate (activitate în domeniul salarizării şi de utilizare a programelor de salarizare); Cunoaşterea Codului Muncii şi a

biciclete

Surpriza de la Parcul Botanic: fosta prima pistă dublă de biciclete din Timișoara e… dungi pe asfalt

Surpriza pentru bicicliști, promisă de primarul Nicolae Robu în locul vechii piste de biciclete de pe Calea Alexandru Ioan Cuza, e gata. Constă în… patru dungi pe trotuarul mult mai lat ca înainte, trasate șerpuit pe sub pasajul de cale ferată.

macheta PUZ

Turn de belvedere cu 9 etaje lângă primărie și 450 de locuri de parcare. Noua propunere pentru fostul liceu de arte plastice

În jur de 450 de locuri de parcare în subteran, o piațetă la colțul primăriei, clădiri moderne, dar și un turn de 9 etaje, cu belvedere. Este noua propunere a dezvoltatorului imobiliar care deține fostul liceu de arte plastice. PMT organizează, peste 2 săptămâni, o dezbatere publică pe această temă.

a1

Lucrările de pe A1, de la dealul liliecilor, nu vor fi gata în acest an. Cum arată șantierul / FOTO+VIDEO

Cât de dificile sunt lucrările de la „dealul liliecilor”? E întrebarea la care răspund, cu detalii spectaculoase, cei de la Asociația Pro Infrastructura, care au făcut publice noi imagini din zonă. Ei estimează totuși că acest tronson al A1 nu va fi gata în acest an, în ciuda optimismului afișat de autorități.

Top