Stirile din ziua: 20 septembrie 2018

contra

Cosmin Contra, replică dură pentru Alin Popoviciu: Să nu mai folosească numele meu în scop politic

Cosmin Contra, replică dură pentru Alin Popoviciu: Să nu mai folosească numele meu în scop politic

Antrenorul naționalei de fotbal, Cosmin Contra, îi cere liberalului Alin Popoviciu să nu se mai folosească în scopuri electorale de numele lui. Afirmația vine după ce, într-o strategie internă a PNL Timiș, Popoviciu a scris despre invitarea lui Contra la chermezele electorale ale liberalilor.

Proiectul de cumpărare de tramvaie cu bani de la UE, respins de trei ori. Robu: Ne-am mirat, dar am revenit

Planurile primăriei de a cumpăra zeci de tramvaie cu bani de la UE s-au schimbat, după ce proiectul a fost respins de trei ori! S-a ajuns acum la o altă variantă, încă nedepusă la finanțare. Nicolae Robu nu vrea comparații cu Oradea, de exemplu, și spune că specialiștii din PMT știu mai bine de ce are nevoie orașul și nu există riscul să se piardă vreun ban.

blocuri

Cinci blocuri se reabilitează cu bani de la UE. Robu: Nu putem garanta că nu apar probleme, cum au fost pe Calea Șagului

Încă cinci blocuri din Timișoara vor fi reabilitate termic cu bani de la UE. Contractul de finanțare a fost semnat joi, la primărie, suma nerambursabilă fiind de aproape 3,4 milioane de lei. PMT a reabilitat până acum, pe bani europeni, 50 de blocuri. Cel de-al 51-lea este încă în ceață.

Editorial de Eugen Sasu

Scrisoarea puciștilor. „Reforma” în „Cosa Nostra”

Trăim în România și PSD ne-a furat aproape tot aproape trei decenii. De la bănci devalizate, contractele cu statul împărțite pe „cașcaval”, banii din sănătate „sifonați” de gulerele albe, „tunurile” din autostrăzi și până la elementul timp. Ne-a furat tot, ne-a furat tinerețea, iar acum ne mănâncă tot timpul tocmai când acesta costă mai mult.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 20 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. Nistrului (p), Dionisie Lința (p), 3 August 1919 (p), Piața Corneliu Miklosi (p), Abrud (p), Petru Sfetca (p), Ion Dimitrie Suciu (p), Episcop Joseph Lonovici (p), Calea Bogdăneștilor nr.2 Bl. H, sc.A, orele 9 – 17; Honorici, Pădureni, Pini, fermele Stejarul

Top