Stirile din ziua: 9 septembrie 2018

Stadionul Dan Păltinișanu

Eşec în derby-ul violet. Politehnica pierde în fața lui FC Argeș

Eşec în derby-ul violet. Politehnica pierde în fața lui FC Argeș

Penultimul joc al rundei a 6-a din liga secundă au adus faţă în faţă pe stadionul „Dan Păltinişanu” două nume de legendă, Politehnica şi FC Argeş, într-un joc în care a contat foarte mult mândria de a purta echipamentul violet.

mărăști

Verde în prima zi de școala în Mărăști și pe Martirilor. Într-un loc se fac marcaje, altul pare părăsit / FOTO

Se va circula în prima zi de școală și prin zona Mărăști, și pe Calea Martirilor, unde, în ultima perioadă, au fost restricții de trafic. Va fi redeschisă o trecere de pietoni în Mărăști, pista de biciclete de pe lângă Botanic va fi pe trotuar, iar pe la fosta baricadă se va merge tot ca înainte.

rățuște

Cursa Rățuștelor de la Bega Bulevard i-a adus unui norocos 1.000 de euro / NUMERELE CÂȘTIGĂTOARE

În jur de 3.000 de rățuște s-au întrecut duminică în cursa care este deja o tradiție la Timișoara. A fost ultima zi a Festivalului Bega Bulevard, iar pe maluri s-au înghesuit o mulțime de curioși. Cei mai fericiți au fost copiii. Un norocos și-a adjudecat 1.000 de euro.

mav sports

Liga Campionilor vine la Timișoara! MAV Sports, cea mai bună echipă din Europa la minifotbal

Campioana ţării la minifotbal, MAV Sports Timişoara, a reuşit să îşi adjudece şi cel mai important trofeu la nivel de cluburi european, Liga Campionilor. Bănăţenii s-au impus la Terme Catez în Slovenia, după o finală 100% românească, împotriva celor de la Coriolan Bacău.

fonduri europene

Tramvaie și linii, creșe și strada Polonă : pentru ce vrea fonduri europene Primăria Timișoara și ce proiecte ține încă la sertar

Stăm foarte bine la atragerea de fonduri europene, iar cei care susțin contrariul sunt „specimene sunt cu suflete negre și minte puțină”. Primarul Nicolae Robu spune că timișorenii văd cât de multe lucruri s-au făcut în oraș, în ciuda faptului că nu și-a prea promovat realizările. PMT a depuse niște proiecte, dar nu pe POR – Axa 4, de unde vin banii pentru dezvoltare urbană.

margina

Poveste de Margina. Sau cum redevine la modă plimbarea cu căruța / FOTO

Un cer albastru, nori pufoși, parcă așezați cu mâna, puțin vânt și mult soare. E peisajul de care puteți avea parte într-o zi senină de toamnă. La doar un ceas de Timișoara, dacă aveți poftă de puțină explorare, puteți descoperi, la Margina, o lume în care timpul curge frumos, lin, ca-n vechime.

Top