Stirile din ziua: 4 septembrie 2018

gabriela firea

Firea, un nou atac: Liviu Dragnea ar trebui să se retragă

Firea, un nou atac: Liviu Dragnea ar trebui să se retragă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, marţi seara, pe Liviu Dragnea că în şedinţele de partid este „lapte şi miere”, dar în întâlnirile pe care le are cu apropiaţii deciziile sunt altele. Firea a spus că, dacă nu-și schimbă modul de acțiune, Dragnea ar trebui să facă un pas în spate.

cerșetorii

Cerșetorii din Timișoara se mută spre periferie. Câți oameni ai străzii au fost ridicați din centru în ultimele zile

Cerșetorii revin în centrul Timișoarei, dar în număr mult mai mic. Polițiștii locali au ridicat, în ultimele zile, câteva zeci din tot orașul. Constatarea lor? Oamenii străzii au cam „migrat” spre periferie. În iunie, primarul Nicolae Robu spunea că boschetarii au dispărut din „zona de loisir” a orașului.

șoferi

Începe să fie bine cu autobuzul și tramvaiul prin Timișoara. Robu: A crescut gradul de satisfacție al călătorilor

Transportul în comun nu primește încă notă de trecere de la timișoreni, dar se simt îmbunătățiri semnificative. Primarul Nicolae Robu susține că au scăzut timpii de așteptare în stații, dar și că mulți călători sunt mulțumiți de curățenie. Sunt probleme cu șoferii și vatmanii, însă urmează 2019, când vin tramvaie, minibuze și zeci de autobuze electrice.

curs

Cât de pregătit este copilul pentru primul an de școală? Curs la Timișoara

Puteți afla, prin intermediul unui curs care va avea loc la Timișoara, dacă cel mic este pregătit pentru primul an de creșă, grădiniță sau școală. Participarea la curs „costă” o donație – rechizite și ghizodane pentru copiii fără posibilități materiale din satele din Timiș.

baricada

Se închide Calea Martirilor. În două zile se demolează baricada, apoi se face și strada

Circulația pe Calea Martirilor va fi închisă joi și vineri. Atunci va avea loc mult așteptata operațiune de demolare a „baricadei”, după care se va putea termina și întreaga lucrare din zonă. Șoseaua ar trebui să fie ca-n palmă, cu marcaje și tot ce trebuie, până la finele lunii.

ATCCE

Asociația Timișoara Capitală Culturală scoate la concurs două poziții în Consiliul Director

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană face concurs pentru ocuparea a două poziții în Consiliul Director. ATCCE ar fi trebuit să organizeze, în acest an, și alegeri în board, dar și să primească noi membri. Acest lucru nu s-a întâmplat încă.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 4 septembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. I. Kalman nr. 39,Dudeștii Noi – zona pe lângă școală, Peciu Nou – zona parc și zona spre Giulvăz, Zgribești, Crivina, Pietroasa TV, Poieni TV, Poieni Cheia, Poieni, Pietroasa, Homojdia, Fărăsesti, Românești (p), Românești

Top