Stirile din ziua: 19 septembrie 2018

Sorin Grindeanu

Grindeanu, despre scandalul din PSD: Nu poți ignora vocea atâtor lideri care spun că direcția e greșită

Grindeanu, despre scandalul din PSD: Nu poți ignora vocea atâtor lideri care spun că direcția e greșită

Mai bine mai târziu decât niciodată. Unii dintre cei care l-au contestat cel mai puternic anul trecut au ajuns să afirme acum exact ceea ce susținea el atunci. Fostul premier Sorin Grindeanu spune că e important să se schimbe lucrurile în PSD măcar în ceasul al doisprezecelea.

Grămezi de cabluri, Timișoara

Primăria Timișoara a trecut la ghilotină. Ultimele căzute, cablurile de pe Mihai Viteazu

Operațiunea „Ghilotina” continuă la Timișoara. Noaptea trecută, au fost tăiate cablurile de pe Bd. Mihai Viteazu, iar dimineață la fiecare colț trona câte un „șarpe” uriaș. Acum 2 săptămâni, în Piața Mărăști, abonații au rămas fără internet și TV timp de câteva zile.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, vă întrerupe joi, 20 septembrie, între orele 9 și 17, la PT 17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Abrud, Galați, Mircești, Dionisie Lința, 3 august 1919.

Primăria Timișoara, amendată pentru TimPark

Primăria Timișoara, acuzată de discriminare. Pentru că străinii nu plătesc parcare

Un timișorean a dat în judecată PMT și a făcut o reclamație la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că, spune el, șoferii cu numere de România sunt discriminați, în condițiile în care străinii nu plătesc parcarea în orașul de pe Bega.

strategie

Cum vrea PNL Timiș să-l facă pe Cosmin Contra mascota filialei, printre ceaune și fum de grătare

Cu puțin timp în urmă, secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu, le-a prezentat colegilor de partid o așa-numită strategie pentru „îmbunătățirea activității organizației PNL Timiș”. Popoviciu i-a anunțat pe liderii liberali că acest document trebuie să le țină de acum înainte loc de „Biblie de căpătâi”.

Top