Stirile din ziua: 18 septembrie 2018

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, va întrerupe miercuri, 18 septembrie, între orele 8 și 12, furnizarea apei calde la PT 37. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Calea Aradului (parțial), Cugir, Carei, Dej (parțial), Felix.

trafic

Fără semafoare în Mărăști. Și șantiere peste șantiere în 2019, ca să nu mai fie aglomerație în trafic

A stat și-a cumpănit, a făcut și sondaj și acum anunță: semafoarele din Piața Mărăști vor fi oprite, cel puțin pentru moment. Primarul Nicolae Robu are și un mesaj pentru „hater-ii” care cred că e dezastru în oraș: a făcut multe pentru șoferi și urmează șantiere colosale.

antonescu

Crin Antonescu revine în politică

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu și-a anunțat intenția de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor. El a făcut marți primele formalități pentru a primi un loc pe lista PNL pentru aceste alegeri.

referendum

Ca să apere securitatea României, Maria Grapini va merge la referendumul pentru familia tradițională

Europarlamentarul Maria Grapini e convinsă că referendumul privind modificarea Constituției în privința căsătoriilor este un eveniment care ține de securitatea țării noastre. Tocmai pentru a apăra granițele țării, vigilenta timișoreancă a anunțat că va merge să voteze împotriva căsătoriilor între persoane de același sex.

literatură

Cinci zile de literatură. Horia-Roman Patapievici, Mihail Șora și Juan Gabriel Vásquez, la Timișoara

Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara, ajuns la ediția cu numărul 7, aduce, la final de octombrie, 17 scriitori de pe trei continente. E o ediție tematică, despre „Țară. Țară de adopție”, iar printre invitați se numără Horia-Roman Patapievici și Mihail Șora, dar și Juan Gabriel Vásquez, cel mai important prozator columbian din noua generație.

baricadă

Inscripție în loc de baricadă, pe Calea Martirilor. Robu: Garantez că vom marca memoria Revoluției din 1989

Placă de marmură, cu o inscripție specială – încă nu se știe exact ce și cum. Primarul Nicolae Robu promite însă că anul viitor vom avea, pe Calea Martirilor, la baricadă, o lucrare dedicată eroilor căzuți pentru libertate în Decembrie 1989.

aquatim

Apă rece oprită în Belinț și Deta

Aquatim anunță că marți, 18 septembrie, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea cu apă potabilă în Belinț, pentru spălarea și dezinfecția rețelei și rezervorului de apă. De asemenea, între orele 8 și 14 va fi oprită furnizarea apei reci în Deta, pentru desfășurarea unor lucrări de modernizare a instalaților electrice la uzina de

Top