Stirile din ziua: 2 septembrie 2018

Marilen Pirtea: Tăierea a 1000 de posturi din educație îngroapă și mai mult sistemul de învățământ preuniversitar

Marilen Pirtea: Tăierea a 1000 de posturi din educație îngroapă și mai mult sistemul de învățământ preuniversitar

Măsura vine pe un deficit major de cadre didactice și niciun considerent financiar nu o poate justifica, consideră deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea. Din contră, ar trebui să crească numărul de profesori bine pregătiți.

Partidul lui Ponta și-a găsit sediu în Timișoara

Organizația Timiș a celei mai noi formațiuni politice din țară, Partidul Pro România, condus la nivel național de fostul premier Victoar Ponta, are, începând din 1 septembrie, un sediu și la Timișoara. Este vorba de un spațiu de pe str. Francesco Griselini, nr. 2, din Timișoara (în fața Tribunalului Timiș).

În Timiș, candidații la BAC mai mult au contestat decât au… promovat. Peste 400 de lucrări vor fi corectate din nou

Procentul de promovare la BAC, în toamnă, în Timiș, este mic, iar elevii care au reușit să ia peste nota șase depășesc cu puțin numărul 300. Ei bine, numărul contestațiile îi depășește pe cei „300” de „spartani” care au luat BAC-ul în Timiș și trece de 400…

Să distrugă PSD-ul primim, dar să nu distrugă și România

După război circula o anecdotă potrivit căreia, imediat după capitularea Germaniei, în sediul MI6 intră un indivd nu foarte înalt, cu o mustața mică sub nas și părul pieptănat cu o cărare bine conturată pe o parte a capului. Intră la șeful serviciului secret, își dă jos tacticos mustăcioara și își răvășește puțin părul, dă salutul și anunță:

Top