Stirile din ziua: 29 septembrie 2018

penitenciarul timișoara

Poli obține doar un punct cu Pandurii, iar situația echipei rămâne gri

Poli obține doar un punct cu Pandurii, iar situația echipei rămâne gri

Mutarea pe Electrica a scos Poli din zodia înfrângerilor, însă nu a adus si mult dorita victorie. Gruparea Viola a terminat la egalitate partida susținută cu una dintre premiantele ligii secunde, Pandurii Targu Jiu, a fost 1-1 intr-un joc destul de atractiv cu multe faze de poarta. Istoria partidei s-a scris in a doua parte

Globuri de lumină în Gara de Nord. Hai să vezi ce înseamnă Transite

La Timișoara a început a doua ediție a bienalei de arhitectură Beta 2018, organizată de Ordinul Arhitecților din România – Filiala Teritorială Timiș. Sâmbătă seară, haideți în Gara de Nord, să vedeți cum se poate transforma un simplu loc de tranzit în spațiu cultural, viu, luminat și prietenos.

filarmonica

La Filarmonica Banatul se pregătește greva generală. Conflictul ajunge și la Bruxelles

Se pregătește grevă generală la Filarmonica Banatul, iar conflictul de aici va ajunge și la Comisia Europeană. Primul pas a fost făcut vineri seară și, dacă într-o săptămână nu va fi semnat contractul colectiv de muncă, Capitala Culturală Europeană a anului 2021 se va putea „lăuda” cu o situație incredibilă.

hoți de buzunare

Focul din Traian, pus intenționat de niște hoți de buzunare. În 2017, Robu anunța că face ordine în zonă și cerea răbdare

Pompierii au stabilit că incendiul de vineri seară de pe strada Dacilor a fost provocat intenționat. Cristi Brâncovan explică: în clădirea respectivă locuiau niște hoți de buzunare care urma să fie evacuați, așa că, înainte să plece, au decis să facă prăpăd. Acum un an, primarul Nicolae Robu le cerea timișorenilor răbdare, pentru că va face curățenie în zona Traian.

acor

Cursuri de pregătire pentru funcționarii publici la Șag, nu la munte sau la mare

Peste 5.000 de aleși locali, funcționari publici și personal contractual din comunele din Timiș nu vor mai merge la cursuri de pregătire la munnte sau la mare, ci la… Șag. Filiala Timiș a Asociației Comunelor din România își face centru de pregătire profesională.

Top