Stirile din ziua: 12 septembrie 2018

poli

Dubla lui Bozian a rezolvat derby-ul. ASU Poli învinge după prelungiri Ripensia şi merge în 16-imile Cupei

Dubla lui Bozian a rezolvat derby-ul. ASU Poli învinge după prelungiri Ripensia şi merge în 16-imile Cupei

Meci spectaculos, cu ratări, goluri, prelungiri şi decizii controversate ale arbitrilor. Aşa s-a văzut duelul din turul IV al Cupei României dintre Ripensia şi Politehnica. Echipa roş-galbenă a jucat rolul de gazdă, dar în cele din urmă a pierdut după un meci dramatic.

oameni noi

Oameni noi în politică. Semnează, dacă vrei acces mai ușor pentru independenți și partide mici

Câteva zeci de organizații civice și patru partide politice pun la cale, în această toamnă, o inițiativă de modificare a legilor electorale. Se numește „Oameni noi în politică” și vă puteți implica și voi. Pentru asta e nevoie, din nou, de semnăturile românilor.

pro românia

Primul primar din Timiș care i se alătură lui Victor Ponta. Pentru că în PSD nu mai există drept la opinie

Un primar PSD din Timiș va candida, din 2020, pentru partidul lui Victor Ponta. Nu renunță însă la social-democrație și spune că a luat decizia de a se alătura, momentan neoficial, Pro România, pentru că în PSD nu mai există drept la opinie.

Scena din Parcul Rozelor nu va fi reparată în acest an. Robu: Angajații PMT nu și-au făcut treaba

Primăria Timișoara nu va repara în acest an scena din Parcul Rozelor, afectată de furtuna din septembrie 2017. Ruga Timișoarei se ține însă, în timp ce Festivalul de Operă și Operetă, anulat, s-ar putea muta temporar într-un spațiu în premieră. Nu există încă o decizie.

apa calda

Apă caldă oprită miercuri și joi în sudul Timișoarei

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe miercuri, 12 septembrie, și joi, 13 septembrie, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 86 si 54. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Calea Șagului

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 12 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Dâmbovița (p), Poeniței (p), Bd. Take Ionescu nr. 51, orele 9 – 17; Utvin (p), Sînandrei – str. Liliacului nr. 30, Dragomirești, Oloșag, Coștei, Nemesesti, Coșteiu de Sus, Beregsău Mic (p), Dudeștii Vechi (casnici), Folea, orele 9 – 17; Ohaba Forgaci

Top