Stirile din ziua: 25 septembrie 2018

armonia

Primăria Timișoara vrea peste 8 milioane de euro de la UE, pentru tramvaiele Armonia

Consilierii locali au fost de acord, în plenul de îndată convocat marți după-amiază, cu planul primăriei de a solicita bani de la UE, pentru tramvaiele Armonia. Este vorba despre 30 de garnituri, care au costat în total peste 16 milioane de euro, de la bugetul local. Aproximativ jumătate din sumă ar fi eligibilă pe fonduri UE.

podul dragalina

Pe Podul Dragalina ar putea începe, în sfârșit, șantierul. Undeva prin octombrie

Proiectul de la Podul Dragalina va fi revizuit în aproximativ două săptămâni, după care s-ar putea da dispoziție de reluare a șantierului. Asta înseamnă însă, oricum, că podul nu va putea fi terminat în primăvara lui 2019, așa cum era programat inițial.

alin popoviciu

PNL Timișoara îi dă lui Alin Popoviciu cu strategia în cap

Cu unanimitate de voturi, Biroul Permanent Local al PNL Timișoara a respins strategia făcută de Alin Popoviciu pentru partid. Membrii BPL s-au declarat revoltați de acuzele pe care secretarul general al PNL Timiș le-a făcut la adresa lor, declanșând astfel un nou conflict în organizația păstorită de Nicolae Robu.

dezinsecție

Avem, în sfârșit, dezinsecție! La mai puțin de un sfert de preț decât cel estimat de Primăria Timișoara

Dezinsecție și deratizare pe patru ani, la mai puțin de un sfert din prețul estimat de specialiștii din Primăria Timișoara. Există, în sfârșit, un câștigător al licitației organizate de municipalitate, care va plăti 2,3 milioane de euro pentru tot contractul.

popoviciu

Alin Popoviciu desființează organizația PNL Timișoara. El vrea să aducă concursurile de ceaune și în Timișoara

Continuăm cu nou nou episod prezentarea așa-zisei strategii a PNL Timiș, elaborate de secretarul general Alin Popoviciu, cel care și-a numit creația drept o „Bibliei” a filialei. În vizorul lui Popoviciu a intrat organizația PNL Timișoara, pe care Popoviciu o desființează pur și simplu.

angajatori de top

Angajatori de top. 70 firme caută oameni în această toamnă la Timișoara

Sunteți în căutarea unui nou loc de muncă? Cel mai mare târg de carieră din România – Angajatori de Top vine din nou la Timișoara în această toamnă și va avea și o ediție virtuală. 70 de angajatori își vor prezenta ofertele. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor

Top