Stirile din ziua: 1 septembrie 2018

informatica

Fără probleme. Informatica merge în grupele Ligii Campionilor la futsal!

Fără probleme. Informatica merge în grupele Ligii Campionilor la futsal!

Grupa H preliminară a Ligii Campionilor la futsal a ajuns astăzi la un deznodământ dorit de organizatorii turneului, Informatica Timișoara. Deși la un moment dat situația echipei era incertă și nu se știa dacă gruparea bănățeană, care a câștigat ultimele patru trofee naționale puse în joc la rând, își va continua activitatea, iată că băieții lui Robert Lupu au trecut la un alt nivel.

UTA Bătrâna Doamnă umilește insolventa ACS Poli

La un meci în care nu au fost nici măcar 400 de spectatori, UTA Bătrâna Doamnă s-a impus în al doilea joc consecutiv din acest sezon împotriva unei echipe din Timișoara. Dacă sâmbăta trecută trupa de pe Mureș învingea Ripensia cu 2-1, astăzi UTA a câștigat meciul cu Poli, 3-0, în timp ce galeria arădenilor l-a ironizat pe primarul de pe Bega, părintele spiritual al echipei bănățene.

Atenție șoferi! Transporturi agabaritice pe ruta Reșița – Nădlac

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara avertizează că, în perioada 3-7 septembrie, se vor efectua două transporturi cu depășiri pe ruta: Reșița – DN 58B – Voiteg – DN 59 – Timișoara – DN 6 – Autostrada A1 – Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II. Lățimea maximă a vehiculelor este de 5,50 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Top