Atelier de socializare prin caligrafie. Scrieți fragmente din istoria Timișoarei cu… stiloul

Vă mai amintiți cum se scrie de mână litera K? Când ați scris ultima dată cu un stilou? Sâmbătă, 20 octombrie, sunteți așteptați la un altfel de exercițiu de socializare, unul cu cerneală și parfum de odinioară.
caligrafie
Poate mulți s-ar întreba ce rost mai are să știi ce este aceea caligrafie, acum, când tastele au luat locul peniței, iar călimara își găsește din ce în ce mai des locul la muzeu. Atelierul de caligrafie vă dă acum ocazia să socializați și să cunoașteți, dacă nu știți deja, istoria Timișoarei.

Atelierul este organizat de Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei”, Centrul Multifuncțional Bastion și Consiliul Judeţean Timiș. El va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10, la Centrul Multifuncțional Bastion, pe strada Hector nr. 4.

„Lăsați toate mijloacele tehnice deoparte şi alăturați-vă Atelierului de socializare prin caligrafie, unde participanţii de toate vârstele vor putea scrie fragmente din istoria Timișoarei, cu stilouri și caiete puse la dispoziție de Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei. Împreună, ne vom reaminti cum se scriu unele litere de mână. De exemplu, vă mai aduceți aminte cum se scrie litera K de mână?”, transmit organizatorii. Intrarea este liberă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social