Dupa ce s-au facut reciproc infractori, Pavelescu si Ciuhandu s-au pupat in Piata Endependentei

Pe șest, așa cum le stă bine unor politicieni de mâna a cincea, Aurelian Pavelescu și Gheorghe Ciuhandu au devenit, brusc, din cei mai mari dușmani, frați de cruce. Relația dintre cei doi a fost un lung șir de insulte reciproce, care au mers până la acuze penale. Aminitim doar câteva dintre ele în rândurile de mai jos.

În septembrie 2010, Aurelian Pavelescu spunea despre Gheorghe Ciuhandu că „nu are nici talent, nici cultură și nici viziune politică”. „Nu ne vom sacrifica principiile partidului doar pentru ca domnul Ciuhandu să câștige un nou mandat la Timișoara”, continua tot atunci Pavelescu. El l-a acuzat pe Ciuhandu și de fapte de domeniul penalului: „Ca avocat, vă spun că își arogă calități oficiale pe care nu le deține”.

Nici Ciuhandu nu rămânea mai prejos, acuzându-l pe actualul său colaborator de fapte penale, mai exact de vânzarea unui sediu al partidului din București. „Din păcate, Pavelescu a căutat să îşi convingă colegii că este necesar să vândă sediul istoric al partidului, din strada Clemenceau. Le-a prezentat o situaţie şi a făcut altceva. Dincolo de aceasta, dl Pavelescu, comiţând o succesiune de ilegalităţi, a tranzacţionat acest sediu şi l-a vândut în numele PNŢCD. Nici noi nu am stat cu mâinile în sân şi am solicitat Cărţii Funciare a Sectorului 1 din Bucureşti şi tuturor celor implicaţi în această tranzacţie să ne dea un răspuns. Cu toate acestea, notarul a făcut o ilegalitate şi nu a ţinut cont de această lipsă de calitate a lui Pavelescu, drept pentru care intră sub incidenţa legii penale. Referitor la dl Pavelescu, ştiu că a fost aici, ştiu şi ce a spus. El şi acoliţii lui de aici pedalează foarte mult că această feudă pe care eu o prezidez trebuie desfiinţată, pe faptul că aleşii locali trebuie să treacă de partea lui, altfel sunt desfiinţaţi. Toate acestea sunt bazaconii şi noi le-am comunicat aleşilor locali să fie liniştiţi. Această organizaţie judeţeană nu e o feudă”, declara Ciuhandu la finele anului 2010.

În 29 februarie a.c., Pavelescu a reacționat rapid după ce Gheorghe Ciuhandu a declarat că vrea să meargă pe varianta PNŢCD la alegeri. „Nimeni nu poate să vorbească în numele PNŢCD şi să angajeze partidul în alegeri, dacă se plasează în afara cadrului statutar. Nu este vorba de a face un târg cu Ciuhandu, este vorba de respectarea legii. Dacă domnul Ciuhandu şi alţii din jurul lui cred că putem să ne târguim ca la piaţă pe legalitate, se înşală. Ciuhandu nu are nicio funcţie în partid, îi recomand să nu mai facă presiuni. A pierdut procesele pe care se lăuda de patru ani că le câştigă. Îi recomand să stea în cadrul statutar şi să se supună hotărârilor partidului. Preşedintele statutar al PNŢCD Timiş este Rodica Vlad”, spunea Pavelescu.

Pe 13 martie spunea că nu-I va da avizul lui Ciuhandu pentru candidatura la primărie. Ciuhandu replica scurt: „Dacă va pierde la Timişoara, rămâne de văzut cum va raporta Pavelescu asta la stăpânii săi” (referire, probabil, la Traian Băsescu şi PD-L). În acest război al declarațiilor a intervenit și un apropiat al lui Ciuhandu, Viorel Sasca. „Aceste certuri, neînţelegerile din cadrul partidului, manevrele unor indivizi de genul lui Aurelian Pavelescu, au creat şi la Bruxelles o îngrijorare şi la PPE s-a luat în discuţie suspendarea PNŢCD”, spunea Sasca la începutul anului.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

clementina a spus: (martie 28th, 2012 at 15:39 )

toti cei care am crezut in bunele intentii ale lui ciuhandu am fost niste prosti. pentru el pntcd este doar o curva pe care o mai foloseste intr-un scop personal, ultimul probabil. este o mare dezamagie gheorghe ciuhandu pentru oricine. pacat, am crezut ca este altfel de om, dar nici macar om nu mai poate fi numit.

moftangiilor a spus: (martie 28th, 2012 at 15:55 )

si unde apare in declaratia lui ciuhandu ca e infractor pavelescu. pupati piata endependentei usl si frunzaverde. sauy de asta nu puteti scrie, securistilor?:)

ana are ino a spus: (martie 28th, 2012 at 15:58 )

ooooooh doamna ” iulia avram” adica ino ardelean

baderica a spus: (martie 28th, 2012 at 16:03 )

uite cum ies strigoii! bai autoproclamatilor taranisti, sunteti jalnici si nesimtiti. ciuhandu mereu a iesit in fata cu morala dar acum se duce sluga la pdl. oare ce spun toti taranistii care injurau cu foc pdeleu? sa va fie rusine ca va bateti joc de un partid care a murit de mult. nu va mai prefaceti ca va pasa, mai bine l-ati lasa in vitrina istoriei. cu ce va diferentiati de celalte partide? cu nimic, tot o adunatura de hoti. mai mici, e adevarat, dar pentru ca sunteti si mai prosti. rusine!

ciuhi primar a spus: (martie 28th, 2012 at 16:08 )

ce-i ino, credeai ca ciuhandu nu mai poate candida? ca stiai si tu ca asta e singura sansa a lui robu la primarie. :)))))
te agiti degeaba, te-ai mai agitat si cu evenimentul zilei si nu ai reusit, tot ciuhandu iese primar

spidy a spus: (martie 28th, 2012 at 16:12 )

ciuhandu este o dezamagire extrem de mare pentru cei care am crezut ca este un altfel de politician. a demonstrat ca este o hiena care mananca cu pofta si bucati de carne putrezita dintr-un hoit. isi bate joc de orasul asta si de locuitorii lui.

Sorel a spus: (martie 28th, 2012 at 16:42 )

Daca a dat mana cu Pavelescu inseamna ca se duce cu PeDeu mai departe? Ciuhandu + Boc = love acum? Numai echipe necastigatoare alege barbosu asta!
Timisorenii ar trebui sa stie ca daca va castiga iarasi el la primarie, dupa ce ca ne va ingropa in orasul asta plin de praf, va fi iarasi in opozitie si se va plange ca guvernul USL nu ii da bani. Si iar va fi victima miticilor, sarmanu…

gretos a spus: (martie 28th, 2012 at 17:26 )

scena politica si asa nu era una prea usoara pentru unii cu stomacul sensibil de urmarit…mai trebuiau sa apara si astia doi sa se pupe in bot…nu dovedesc decat ca sunt niste prostituate care ridica coada la mirosul de ciolan(de parca nu stiam)

Andrei a spus: (martie 28th, 2012 at 17:27 )

ce avrza e in orasu asta cand vine vorba de candidati. Ce maia lternative avem si anu asta intre un Ciuhandu erodat si depasit si un Robu disperat si fara prea mult potential pt functia asta

barbosu a spus: (martie 28th, 2012 at 17:36 )

sa-i fie rusine lui ciuhandu pentru ca ne-a pacalit atata amar de vreme. ce prost, chiar am crezut ca asta are coloana vertebrala, dar nu e decat o nevertebrata.

@ciuhi primar a spus: (martie 28th, 2012 at 17:44 )

nu il mai pupa in cur pe barbosu, ca ii cel mai jalnic personaj politic.
Tras in teapa si tot nu va avea coloana vertebrala.

Calin a spus: (martie 28th, 2012 at 17:50 )

Ce logica aveti,mari comentatori ce sunteti.Pe cand unii se destrama si altii se ingroapa singuri de morali ce sunt,primind in randurile lor tradatori si transfugi – ca si cand acestia nu si-au aruncat never vorbe de ocara-macar astia strang randurile si nu au fost in partide opozante si dusmane de moarte.Dar pe voi,marilor oameni de caracter,va intereaza doar mocirla: in care va scaldati si din care imprastiati si peste altii.Tot timpul v-a fost frica de PNTCD.Si daca, vreodata, n-o sa mai existe,fantoma lui o sa va bantuie.Nu sunteti demni nici sa pronuntati numele acestui partid.Autoarea acestui articol chiar exista?Nu am auzit de ea.Oricum,este total pe dinafara,fiind,probabil,una din amazoanele robului.

trompy a spus: (martie 28th, 2012 at 18:02 )

calin, esti un bou!

un timisorean a spus: (martie 28th, 2012 at 18:39 )

Va anunt public ca, AM MURIT DE FRICA PNTCD-ULUI!!!!!! Cei trei membrii, m-au speriat asa de tare, nu cand s-au moflait intre ei, ci mai ales cand s-au mozolit cu Rodica Vlad!

riky a spus: (martie 28th, 2012 at 22:24 )

parsivul de ciuhandu a distrus impreuna cu pavelescu un partid istoric, l au terfelit prin instanta pt orgolii personale si ca pana la urma sa-si calce orgoliile in picioare pentru inca o candidatura la primarie. OM FARA COLOANA SI HOT DE ULTIMA SPETA

ramon a spus: (martie 29th, 2012 at 12:08 )

chiar sunt infractori nu doar ca s-au facut reciproc… este timpul ca ciuhi sa plece acasa sau in vizita la popa sapca sa vada zidurile cum arata pe interior… ceea ce face ciuhi este prostitutie politica

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
Top