Gheorghe Ciuhandu, Ostaficiuc, Bojin si Robu – „urecheati” de Ovidiu Ciuhandu

Consilierul local Ovidiu Ciuhandu a lansat un atac extrem de dur asupra liderilor politici care negociază preluarea formaţiei Poli Timişoara de la Marian Iancu. Într-un text publicat pe o platformă de socializare, pedelistul îşi exprimă dezamăgirea că se investeşte prea puţin sau deloc în spitale, maternităţi sau șosele.

Ovidiu Ciuhandu susține, fără să pronunţe numele lui Marian Iancu, că aleșii locali au fost şantajaţi atunci când a venit vorba despre alocarea sumelor de bani pentru echipa de fotbal. Pedelistul îi îndeamnă pe liderii politici să nu mai ofere banii timişorenilor echipei de fotbal, ci să bage mâna în buzunar şi să-şi procure abonamente sau bilete pentru jocurile acesteia. „O informaţie utilă pentru toți cei interesaţi este aceea că, în ultimii patru ani, Clubul Poli Timişoara a fost susţinut de către Consiliul Local Timişoara cu o sumă de aproximativ 6.000.000 euro, la care se mai adaugă aproximativ 3.000.000 euro din partea Consiliului Judeţean, plus investiţiile pe care Consiliul Local le-a făcut în terenurile de antrenament în 2004 / 2005 (care se ridică la alte câteva sute de mii de euro) şi cele făcute de Consiliul Judeţean în ce priveşte modernizarea stadionului (ştiut fiind faptul că stadionul aparţine, în fapt, Consiliului Judeţean). Iată deci, la un calcul simplu, cum Timişoara, oraşul nostru, al tuturor, a investit mai bine de 11.000.000 euro în viitorul acestei echipe. E mult? E puțin? Rămâne să apreciaţi fiecare dintre Dumneavoastră în parte. Un lucru este însă cert: acela că toţi aceşti bani la care am făcut referire mai sus provin din taxele şi impozitele pe care timişorenii le plătesc la bugetul local. În ce mă priveşte, îmi adresez (şi vă adresez, dacă doriţi) o întrebare simplă: a fost această investiţie uriașă o prioritate pentru Timişoara? De ce această întrebare? Pentru că, poate, ar fi fost mai benefic să construim din aceşti bani o maternitate, fiindcă ceea ce avem astăzi, în anul 2012, într-un oraș cu pretenţii la europenitate, este o ruşine pentru un oraş ca Timişoara! Poate că investind toţi banii aceştia în inelul de centură, am fi circulat mai bine şi mai relaxat prin oraş, ori poate dacă i-am fi investit în spitale nu ne-am mai fi gândit cu groază, fiecare dintre noi în parte, că s-ar putea să vină o vreme când am putea ajunge şi noi, la rândul nostru, acolo… Ori i-am fi putut investi în educaţie, înspre consolidarea şi modernizarea şcolilor, înspre învăţământ, pentru că şi aici suntem încă deficitari”, precizează cu mare indignare Ovidiu Ciuhandu.
Consilierul local acuză clasa politică din Timişoara pentru neimplicarea în proiecte legate de domenii precum educaţia şi sănătatea şi recunoaşte şantajul în problema acordării sumelor de bani clubului Poli Timişoara. În vizor sunt luaţi inclusiv liderii politici, traşi la răspundere că au influenţat acordarea banilor publici Politehnicii Timişoara, fără să fie munciţi de ei. „Nu vreau să fiu greşit înţeles ori interpretat, aşa că repet: TOŢI cei care am votat atunci am cedat unui şantaj politic! Liderii noştri politici ar trebui să stie (iar împreună cu ei fiecare dintre noi în parte!) că este foarte lesne să dirijezi nişte fonduri, nişte bani, înspre o destinaţie sau alta, atunci când nu sunt rodul propriei tale munci!”, notează Ciuhandu.
Consilierul local uită că este membru PDL, partid al cărui șef este Constantin Ostaficiuc şi îi acuză, din nou fără să dea nume, pe toţi liderii politici din judeţ. „Constat însă cu stupoare că mai sunt lideri care cred în continuare că se pot juca lejer cu banii comunităţii, ai acelei comunităţi pe care doresc să o conducă. Domnilor preşedinți de partide, vectori politici, vă sugerez să căutaţi adânc în buzunarele Dumneavoastră şi astfel să susţinem echipa noastră de suflet, prin eforturi proprii şi conjugate, iar nu din banii altora! Cred cu tărie că această echipă merită să fie susţinută şi salvată! Dar mai cred şi că putem face acest lucru cumpărând, fiecare iubitor de fotbal, câte un abonament sau bilete la toate meciurile! Iar asta să fie valabil INCLUSIV ori poate mai ales pentru cei de la tribuna oficială! Poate că a venit timpul să spunem STOP gratuităţilor!”, mai spune Ciuhandu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

52 comentarii pentru acest articol

Dana a spus: (martie 19th, 2012 at 13:08 )

Fie cum o fii, din pacate … este un adevar ce trebuia spus cu voce tare de mult timp!

Dani a spus: (martie 19th, 2012 at 13:12 )

In sfarsit un mare adevar despre acest GRAS IMPOSTOR .

cornel a spus: (martie 19th, 2012 at 13:24 )

acest presupus adevar e spus cam tarziu. toti domnii consilieri sunt experti la dat din gura, dar voteaza dupa cum le dicteaza partidul, nu constiinta, pentru ca nu au asa ceva.

laba a spus: (martie 19th, 2012 at 13:55 )

prietene acum comentezi dar cand ai votat sa se duca banii in buzunarul garoiului si a partidului care va sustine cum a fost?
cinne a votat aceste sume? de sanatate vorbesti de ce nu ai propus lui costi sa investeasca in spitale, in sistemul de sanatate distrus de voi?

laba a spus: (martie 19th, 2012 at 14:00 )

chiar tu vorbesti ! oare nu partidul care te sustine ati facut manariile? nu ai votat si tu aceste sume? de ce nu ai propus in cadru partidului sau te urecheaza costi? de 8 ani stati la CJT de ce nu ati investit in sistemul de sanatate? pentru ca aveati interes sa aduceti bani in contul partidului

banatean100% a spus: (martie 19th, 2012 at 14:04 )

cei care iubesc fotbalul trebuie sa fie si ei reprezentati la fel ca si cei care iubesc plimbatu in parc cu catelul, unii vor stadion nou sa poata venii in conditii civilizate la un spectacol fotbalistic nu sa stea pe unlighean comunist in ploaie , iar altii vor parcuri unde sa-si plimbe cainele, sau altii gratuitati in tramvaie, altii vor sa fie asistati social..

banatean100% a spus: (martie 19th, 2012 at 14:09 )

acest individ vrea mai multi bani pentru contracte cu firmele de partid… din banii de la poli nu pre ii pica lui si firmelor de partid nimic… dar banii pentru poli pot realiza mari bucurii multor timisoreni !

paul a spus: (martie 19th, 2012 at 14:14 )

@banatean100%
ai dreptate in privinta parcurilor. unii vor parcuri, dar sunt si altii care vor si altceva. un stadion de exemplu. ovidiu ciuhandu in loc sa sustina poli, vine si ne da lectii despre cum ar trebui sa mearga treburile. halal consilier local.

eu a spus: (martie 19th, 2012 at 14:20 )

din pacate poli timisoara e singurul lucru cu care ne mai puteam mandri noi banatenii.. in rest performanta in banat nu se mai face in nici un domeniu, politicieni banateni sunt cei mai neperformanti din toata tara, cei mai slabi gospodari!
Ne-au depasit toti, nu investiti importante la timisoara, nu mai vin nici investitorii straini, nu o sosea de centura ca lumea nu, tramvaie de la 1900, nu parcuri, drumuri pline de gropi, nu parcari, praf mult, poluare, nu un stadion calumea nu o sala de sport, nu nimic,..in fotbal am facut performanta pentru ca ne-a condus un bucurestean, ca noi nu am fi fost in stare! acum ar trebui sa-l alungam si pe aesta?! ca sa ne conduca vre-unu de teapa astuia care-si si el cu parerea despre poli! ….
nu stiu de ce dar parca toti astia care nu iubesc sportul sunt oameni inchisi, oameni frustrati, oameni fara simtul umorului…

@banaten 100% a spus: (martie 19th, 2012 at 14:35 )

„dar banii pentru poli pot realiza mari bucurii multor timisoreni !”…
pe mine nu ma intereseaza fotbalul cum probabil si pe multi altii. Din pacate acesti bani se dau pentru a influenta electoratul si de a asigura continuitate la ciolan. De ce nu s-a investit in stadion? pe care sa se poata desfasura si alte activitati…spre bucuria mai multor locuitori ai acestui oras

CURIOSUL a spus: (martie 19th, 2012 at 14:44 )

Cine-i panarama asta? Ala care a scos aproape 1% cand a candidat la Primarie, sau la ce?

Comerciantul a spus: (martie 19th, 2012 at 14:45 )

Asta-i al de a falimentat magazinele etti? E singurul din tara, care a reusit sa falimenteze un magazin alimentar!~

un timisorean a spus: (martie 19th, 2012 at 14:47 )

Asta ne facea pe toti PROSTI PE FATA, ca cica daca el candideaza la Primarie, noi toti timisorenii , at suntem de prosti, il vom confunda cu Gheorghe Ciuhandu, si il vom vota masiv!

Pantera MOV a spus: (martie 19th, 2012 at 14:50 )

Asta saracul vrea si el sa-l bage cumva, macar cineva in seama! S-a gandit ca, macar sa-l injure cineva si pe el!

raul a spus: (martie 19th, 2012 at 14:58 )

sunt curios daca domnul ciuhandu ovidiu are abonament la poli. daca nu are, este grav ca isi permite sa ne dea lectii.

Old Boy a spus: (martie 19th, 2012 at 15:07 )

Da’ până acum, de ce n-a glăsuit ? Era vreun ghiocel, sau, prin opoziție, cumva…? Politicianism ieftin, în prag de alegeri locale !

Nostrabahamus a spus: (martie 19th, 2012 at 15:13 )

Asta a dat lovitura! Daca v-a candida la Primarie, ori ajunge primar cu 90%, ori nu ia nici un vot!

Pita fără sare a spus: (martie 19th, 2012 at 15:13 )

– Și pedeleii, și Ciuhanzii (indiferent de prenume) dăunează grav sănătății timișorenilor ! ! !

Culoarea partidului a spus: (martie 19th, 2012 at 15:14 )

Oare din ce partid e asta? Sau o fi PFA in politica?

Joe Limonada a spus: (martie 19th, 2012 at 15:16 )

De asta erau toti astia cu urechile rosii, cand au fost la stadion, la antrenament la POLI !!!

Scalpini a spus: (martie 19th, 2012 at 15:17 )

Fie pâinea cât de rea, stai mai bine-n banca ta !

CLONA a spus: (martie 19th, 2012 at 15:17 )

Cum l-a urechiat pe Gh. Ciuhandu, ca asta era la Bu cur esti?

riana a spus: (martie 19th, 2012 at 15:17 )

domnul consilier e un inversunat membru al pdl si este ahitiat dupa o candidatura la primaria timisoara. l-ati vota?

Dana....care scrie cu pana a spus: (martie 19th, 2012 at 15:18 )

Bey, pei nu i-a urechiat pe toti 3, in acelasi timp!

Dani ......care ar vrea sa ia el banii a spus: (martie 19th, 2012 at 15:20 )

Adevarul adevarat pe gura a fost fatat

un alegator a spus: (martie 19th, 2012 at 15:23 )

Dar cine i-a dat voie astuia sa candideze? Pe asta l-a propus PD-l-ul? Se vede ca nu se mai ocupa Base de ei!

riana a spus: (martie 19th, 2012 at 15:27 )

nu l-a propus pdl, vrea el cu orice pret sa candideze. asa s-a intamplat si acum 4 ani, asa vrea si acum. e disperat, nu stie ce sa faca pentru a candida. am inteles ca e dispus sa mearga chiar si ca independent.

Mapet șou a spus: (martie 19th, 2012 at 15:30 )

Un bărbos, un pletos și un chelios în ciolaniada pt. Primărie ? Cât de tare ar fi ?

Karpet show a spus: (martie 19th, 2012 at 15:39 )

Naspa frate, pai pletosul isi poate pierde pletele! Barbosul isi poate pierde barba! Dar chelossul NU ARE CE PIERDE!

traiana a spus: (martie 19th, 2012 at 15:43 )

poate isi lasa si chelu barba si isi face un implant de par

Gataiantu din Jebel a spus: (martie 19th, 2012 at 15:59 )

Asta vrea spitale? Pai noi avem spital la Gataia si prietenul meu are la Jebel.

M - AM SCOS a spus: (martie 19th, 2012 at 16:03 )

M-ati scos! Toata ziua m-am certat duminica cu nevasta-mea ca eu am zis ca , mi se pare ca Ostaficiuc are urechile mai mari! Si nevasta mi-a zis, cachiar daca nu-mi place PDl-ul, nu are rost sa fac glume idioate si de prost gust! Dar uite ca am avut dreptate!

Partizanul a spus: (martie 19th, 2012 at 16:05 )

Sper ca nu l-a apucat de urechi in plenul partidului? Desi, asta…..

Pusca si cureaua lata a spus: (martie 19th, 2012 at 16:12 )

Mistocari de doi bani ! Dar nu vedeti ca celalaltCiuhandu,adica Ghita, asa de tare s-a speriat de urechiala(adica de luat-ul de urechi, nu-i nici un apropos la chelie…), ca dupa urechiala, asta nu mai candideaza?

Nedumeritu' a spus: (martie 19th, 2012 at 16:15 )

– Dar și ăsta din poză are urechile cam roșii…. s-o fi urecheat singur, în fața oglinzii ? ?

Ciobanasul cu 300 de oi a spus: (martie 19th, 2012 at 16:32 )

Ov.Ciuhandu, acest mielut, care vrea sa faca pe lupu’, a riscat enorm ca a behait, tocmai inainte de Sf. Pasti !

IEPURASUL a spus: (martie 19th, 2012 at 16:42 )

Ov.Ciuhandu e iepurasul, care intr-0 zi gaseste in padure o sticla cu votca! Bea un gat, cade jos si adoarme.Vine vulpea, bea un gat, cade jo si adoarme.Vine lupul,bea si el cade jos si adoarme.Vine ursul, bea si el cade jos si adoarme. Si in sfarsit, vine leul,bea toata votca, mananca ursul, lupul si vulpea si fiindca s-a cam saturat, nu se mai murdareste pe dinti si cu iepurasul. Se trezeste iepurasul si vede sticla goala de votca si imprejur plin cu sange, oase, blana de urs, vulpe, lup si zice” – Mai ce rau sunt la betie!!!”

lupu a spus: (martie 19th, 2012 at 17:11 )

ovidiule mama du-te si te culca… adica marsh acasa

liviu a spus: (martie 19th, 2012 at 17:15 )

ovidiu… ai grija ca imediat iti da costi peste botic daca esti neascultator… eu te inteleg ca vrei parcuri, bazine de inot facute doar de forma, bazine care nu pot fi folosite…. dar banii au fost cheltuiti de n-spe ori mai multi

mircea tm a spus: (martie 19th, 2012 at 18:18 )

D-UL fripturist AI ATATEA PROCESE PE ROL DE TOTFELUL INCAT AR TREBUI SA FACI CA…….. STRUTU !!!!!!!

un timisorean a spus: (martie 19th, 2012 at 19:03 )

Ma mir ca nu-l revolta si ce chirie plateste primaria pt. spitale lui VISINEL? Sau asta nu-l intereseaza? Asta i se pare normal?

Ochiul si timpanul a spus: (martie 19th, 2012 at 20:32 )

Al dracului ciumpalacul asta de consilier !
S-a inteles cu Costi sa o cotesca pe linia lui Vadim ,sa de tare in tot ce misca acum la inceput de campanie.Crede saracul ca va intra in carti ….dar vai ce mare deziluzie il asteapta!

Alex a spus: (martie 19th, 2012 at 20:38 )

Eu zic ca portocaliul asta mic a fost in stare sa faca chiar o analiza destul de complexa a lucrurilor si daca are curaj sa spuna ce gandeste chiar si impotriva lu safu ostaficiuc nu ramane de zis decat bravoo lui!

Florin a spus: (martie 19th, 2012 at 21:01 )

Vai s-mar de capul vostru!!! Nu sunteti in stare sa legati 2 vorbe, ne mai miram de ce a ajuns orasul nostru asa, ne meritam soarta cu acelasi vesnic barbos!

O mama a spus: (martie 19th, 2012 at 21:10 )

Poli este o mandrie pt noi toti, insa ne-am saturat cu totii sa fim trasi pe sfoara de acest individ Iancu!!! Pana una alta, Poli tine de domeniul privatului! Ca mama, eu una as prefera acele sute de mii de euro sa ajunga intr-o maternitate sau in scoli pt copiii nostri!!! Deh, dar fudul e banatanul…

altul a spus: (martie 19th, 2012 at 21:39 )

Pai numai de POLI zice ca atunci il baga lumea in seama! Daca zice de orisice alceva, nu citeste nici dracu!

Postac a spus: (martie 19th, 2012 at 21:40 )

Mult zgomot pentru un nimic !

altcineva a spus: (martie 19th, 2012 at 21:41 )

Nu vedetica si-a pus niste ciumpalaci de ai lui Vadim sa zica ce destept e si ce profund gandeste, in speranta ca v-a si crede cineva! PUTE de la o posta a facatura!

Cristi a spus: (martie 19th, 2012 at 21:56 )

Deact cu un Ciuhandu obosit parca mai repede l-as vota pe un Ciuhandu caruia ii mai curge sangele in vene

@ Cristi a spus: (martie 20th, 2012 at 00:18 )

Daaa, bre ! Parcă-i viu !

para a spus: (martie 20th, 2012 at 07:06 )

asta e nesimtirea dusa la extrem. daca as fi seful lui de partid l-as da afara din partid pe pacaliciul asta. si nu pentru ca are idei diferite legate de politica monetara a lui poli, ci pentru ca pare ca s-a trezit dintr-un somn prelungit, iar acum ne spune ca a fost santajat, el si ceilalti consilieri locali, dar fara sa faca vreo remarca fata de cineva. rahatul asta cu ochi ar trebui sters din politica locala, pentru ca nu are onoare si se joaca cu electoratul dupa cum i se scoala.

laba a spus: (martie 20th, 2012 at 13:51 )

obositule daca nu te mai tine pdl poate mergi la partidul toberon acolosigur o sa fi ascultat de alti traseisti politici. esti prins in magarii pana peste cap si dai lectii de moralitate halal… ce am ajun! cand pdl a facut reduceri salarialemarit tva etc de ce nu ai zis nimic? te gasesti sa vb acum pt ca nu apari pe nici o lista sau…?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town
Iulius Town

Sport vezi arhiva Sport

Echipele din Timiș ce doresc să joace în Liga a 3-a merg direct în turul II al barajelor

Ultimele două clasate în fiecare din cele 10 grupe ale Ligii a III-a nu retrogradează direct și vor juca baraj. Acolo ajung și campionele județene, adică echipele care s-au impus în județele lor din Liga a 4-a. Cum nu fiecare județ a avut campionat, sunt șanse ca multe dintre grupările ce au evoluat în eșalonul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipele din Timiș ce doresc să joace în Liga a 3-a merg direct în turul II al barajelor
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

Ziua Independenței, Ziua Victoriei și Ziua Europei, sărbătorite în cadrul aceluiași eveniment, la Timișoara/FOTO

La Timișoara s-au sărbătorit, duminică, 9 mai, în paralel trei evenimente: Ziua Independenței, Ziua Victoriei și Ziua Europei. Câte un pic pentru fiecare, cu momente festiviste, întreceri de alergare pentru copii, premieri pentru câinii Jandarmeriei, prezentări ale tehnicii de luptă. Momentele festive, cu un ceremonial militar și religios, dar și discursurile conducătorilor zilei, au debutat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ziua Independenței, Ziua Victoriei și Ziua Europei, sărbătorite în cadrul aceluiași eveniment, la Timișoara/FOTO
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

radar

Viitoarele automobile ieșite pe piață vor avea senzori – radar concepuți la Timișoara

Echipele de specialiști ale unei importante companii germane cu mii de angajați de la Timișoara lucrează în acest moment la cea de a șasea generație de senzori de tip radar, care vor echipa noile autovehicule. În orașul de pe Bega cercetarea se îndreaptă spre partea de Hardware și Mechanical Design. Performanță în detectarea obiectelor datorită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viitoarele automobile ieșite pe piață vor avea senzori – radar concepuți la Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La Timișoara s-au sărbătorit, duminică, 9 mai, în paralel trei evenimente: Ziua Independenței, Ziua Victoriei și Ziua Europei. Câte un pic pentru fiecare, cu momente festiviste, întreceri de alergare pentru copii, premieri pentru câinii Jandarmeriei, prezentări ale tehnicii de luptă. Momentele festive, cu un ceremonial militar și religios, dar și discursurile conducătorilor zilei, au debutat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ziua Independenței, Ziua Victoriei și Ziua Europei, sărbătorite în cadrul aceluiași eveniment, la Timișoara/FOTO
De la ultima raportare, la nivel naţional au fost infectate cu Sars-Cov-2 alte 857 persoane, fiind efectuate 14.654 de teste RT-PCR şi 5.809 de teste rapide. În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 984 pacienţi. Până astăzi, 9 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.066.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.013.666...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sub nouă sute de persoane infectate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Şi numărul pacienţilor internaţi la ATI a scăzut sub o mie
Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, nu scapă oportunitatea oferită de plata de către Guvern a certificatelor verzi pentru societatea Colterm și îl ”împunge” din nou pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Cel puțin în problema societății de termoficare, Nica spune că Fritz nu a făcut nimic diferit față de vechea administrație. Alin Nica îi răspunde...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica îl trage de mânecă pe primarul Dominic Fritz, în problema Colterm: Nu mă aștept la miracole peste noapte, dar vreau să înțeleg ce face diferit
Echipele de specialiști ale unei importante companii germane cu mii de angajați de la Timișoara lucrează în acest moment la cea de a șasea generație de senzori de tip radar, care vor echipa noile autovehicule. În orașul de pe Bega cercetarea se îndreaptă spre partea de Hardware și Mechanical Design. Performanță în detectarea obiectelor datorită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viitoarele automobile ieșite pe piață vor avea senzori – radar concepuți la Timișoara
Perioada  otomană nu a fost una în care Timișoara a fost lipsită de educație. Desigur, influența religioasă, islamică în acea perioadă, s-a făcut simțită, iar învățământul acelor ani a urmat în mare această influență. Cei de la Muzeul Național al Banatului Timișoara ne prezintă câteva date legate de școlarizarea din perioada otomană, dintre1552 și 1716....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Educația din Timișoara, în perioada otomană. Cum se desfășura și cine erau ”profesorii”/FOTO
Opera Națională Română din Timișoara întâmpină publicul cu o premieră la o săptămână de la redeschiderea sălilor de spectacol. Opera Națională Română din Timișoara invită publicul la premiera operei bufe „La serva padrona”, de Giovanni Battista Pergolesi, sâmbătă, 15 mai, de la ora 19, în Sala Operei Naționale Române din Timișoara. Regia artistică este semnată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premieră la redeschiderea Operei Naționale Române din Timișoara
Top