Dugulescu spune ca Ostaficiuc s-a temut de el

Marius Dugulescu susţine că a vrut să-și explice decizia de plecare din partid în fața colegilor din Biroul Permanent Județean al PD-L, dar n-a fost lăsat. S-a opus însuși Constantin Ostaficiuc, președintele organizației, care n-a vrut să audă de așa ceva.

„Eu nu am vrut să plec din PD-L ca un laş, nu sunt genul. I-am spus lui Ostaficiuc să convoace un BPJ în care să-mi expun motivele pentru care plec. Ostaficiuc nu a vrut aşa ceva, probabil îi era frică”, a declarat, pentru www.debanat.ro, Marius Dugulescu.

Deputatul susține, de asemenea, că liderii PD-L Timiş au încercat să-l boicoteze în ultimele ore în care stăteau sub aceeaşi siglă. „Joi, la ora 19, mi-am dat întâlnire cu oamenii mei la Hotel Delpack. La ora 18, PD-L Timiş a făcut însă o convocare generală pentru toţi membrii de partid. Sperau să nu vină nimeni alături de mine. Nu voiam să conving pe nimeni să plece din partid. Voiam doar să le spun în faţă ce aveam de gând să fac”, ne-a mai spus Dugulescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

44 comentarii pentru acest articol

Marian a spus: (aprilie 21st, 2012 at 11:06 )

Foarte frumos din partea dummeavoastra, pacat ca nu ati fost lasat sa spuneti ce era de spus, cu siguranta ii era frica domnului Ostaficiuc care acum nu stie cum sa si tina oamenii in partid! Eu cred ca daca erati lasat sa vorbiti in bpj sigur mai plecau 2-3 membrii importanti, si atunci domnul Ostaficiuc stiind de aceasta posibilitate a decis sa nu faca sedinta!

Gabi a spus: (aprilie 21st, 2012 at 13:03 )

Suntem lângă d-voastra dle deputat, va respectam si va urmam.

MecanicuL a spus: (aprilie 21st, 2012 at 13:28 )

Urmati-l, fratilor! Duceti-va cu el! Nu ezitati. Macar asa scapam de voi, la naiba. Sunteti niste lingai si oportunisti, demagogi si mincinosi, pseudocrestini si paraziti.
Sigur nu merg la vot!

Florina a spus: (aprilie 21st, 2012 at 14:00 )

bine faci mecanicul, e mai usor sa-ti dai cu parerea decat sa votezi, cred ca esti fan popoviciu, esti tare mecanicule, dar sa sti ca ai nevoie de reparatie 🙂

Sergiu a spus: (aprilie 21st, 2012 at 14:19 )

daca tot ai plecat trebuia sa pleci cu mai multi oameni la fel ca si frunzaverde… sa vedem o sa voteze motiunile sau iar se va abtine

MecanicuL a spus: (aprilie 21st, 2012 at 14:59 )

N-ai inteles nimic, Florino: nu votez, pentru ca nu am cu cine! De reparatii nu am nevoie. Sunt mecanic. Deci, eu repar. Tine scorul, Florino: unu-zero pentru mine. Pace, sora!

Traian a spus: (aprilie 21st, 2012 at 15:06 )

MRU trebuie sa ramana, e un liberal, sper ca nu veti vota dle Dugulescu impotriva lui!

Carmen a spus: (aprilie 21st, 2012 at 16:19 )

Stie dl. Ostaficiuc mai bine ca noi de ce s-a temut sa-i dea cuvantul dl. Dugulescu…

Doru a spus: (aprilie 21st, 2012 at 16:51 )

Asta e ca si cum spune caprioara ca a fugit tigrul de ea,ca vroia sa il bata;)).Dugulescu,esti bun de personaj de fabule

Loredana a spus: (aprilie 21st, 2012 at 17:06 )

I-a fost frica ca ce?Ca nu vei fi votat nici de 3 persoane,sau ca il vei face de ras cu atitudinea ta lasa.I-ai facut o favoare plecand,crede-ma ca nu poate plange nimeni dupa tine

Liviu Bacana a spus: (aprilie 21st, 2012 at 17:25 )

Dugulescu nu este un traseist politic!El nu este un om politic in primul rand!L-a facut de ras pe tatal lui prin prestatia lipsita de orice caracter si morala din Parlamentul Romaniei!Rusine sa-ti fie Dugulescule!CPRD iti spune ceva….criminalule de vieti si aspiratii!Tu crezi ca revolutionarii adevarati te vor ierta vreodata?Din nou si la infinit…RUSINE!!!!

horia a spus: (aprilie 21st, 2012 at 18:20 )

Bacana esti un frustrat de cand te stiu, si nevasta-ta e disperata si ingrijorata ca ai probleme cu capu’.Bai Bacana pacala, trezese-te la realitate, lasa nostalgia lui ’89,suntem in 2012 omule.Traiasca PSD, prietenii stiu de ce:-))

nicu bitea reloaded 007 a spus: (aprilie 21st, 2012 at 18:25 )

Recunosc ca Dugulescu ne-a demoralizat, mai bine nu ascultam de Ostaficiuc care mi-a spus ca trebuie sa il execut pe Dugulescu, voia sa scape e el si nu stia cum.Pacat ca acum simt a ne cam ducem noi la fund, daca sefu nu castiga suntem toti terminati!

Un cetățean a spus: (aprilie 21st, 2012 at 18:36 )

Domnul Dugulescu este un om care lupta pt valorile crestin democrate si pentru cetățeni acestei tari.Cat despre domnul Ostaficiuc nu am ce sa zic decât ca s-a înconjurat de un grup de oameni care îl trag in jos iar dacă nu va ieși nici mâncat președinte de consiliu județean atunci PDL Timiș va fi o nulitate din cel mai puternic partid din Timiș

Sputnik a spus: (aprilie 21st, 2012 at 20:04 )

Dugulescu este un etern frustat! se autovictimizeaza pt a-si exlpica gestul miselesc !

pt. cetatean a spus: (aprilie 21st, 2012 at 22:13 )

O mica corectie pentru cetatean – PDL a inceput sa scada de cand a ajuns Ostaficiuc presedinte

sclavi pdl evadeaza a spus: (aprilie 21st, 2012 at 22:32 )

atitudinea de sclav/sclavi este vadita! cei care au fost sustinuti de pdl pleaca. acest gunoi si al neoprotestantilor se plimba prin toata politica romaneasca nestingherit , pana acum lingea mana care l a hranit(costi) si acum se vinde pe un blid de linte a simtit gustul puterii, al ciolanului si nu ezita sa se urce pe cadavre.
app cei care au posta mai sus sunt sclavi lui de la Betel Maranata etc. la fel de oportunisti ca si seful/sefii lor dugulesc si balas mari anonimi ai politicii banatene

Deny a spus: (aprilie 21st, 2012 at 23:20 )

bravo Dugulescu, te sustin !

USL a spus: (aprilie 21st, 2012 at 23:54 )

La 54% cât are acum USL Brandu pierde cu felicitări CJT, mare greșeală a făcut ca nu a ținut parlamentarii unii in jurul lui, nu prea îl mai susține nimeni, Popoviciu si Tabăra doar, naspa.

Silvio Buratino a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 09:27 )

Apropo de dl. Dugulescu treburile sunt mult mai simple. S-a laudat ca are sustinerea „comunitatii neoprotestante” care v-a vota cu el. Si daca nu e asa? Din cate ss-a sondat comunitatea pocaitilor, saraci si bogati, toti neoprotestantii s-au saturat de Dugulescu. Baiatul nu are caracter. Si „fratii” sai s-au cam saturat sa il tina in spate dupa ce a incercat sa mazileazca chiar proprii frati de credinta care au incercat sa isi faca biserica noua pe strada Resita. Dugulescu i-a mazilit. La vot va plati pentru asta. Castele isi rezolva conflictele interne, nu sunt interesate de partide si alte rahaturi.

Circuit a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 10:42 )

Nevasta-sa la pus sa faca asta, ea vrea sa aiba bani pentru posete in continuare si pentru excursii de lux despre care povesteste cu diverse individe pe la cafenelele din Piata Unirii. Niste pocaiti ipocriti

claudia a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 12:25 )

Dugulescu minte ca nu a fost lasta sa vorbeasca in BPJ, el nu a fost prezent in ultimul BPJ iar la ultimul la care a fost, inainte de Pasti si-a dat cuvantul ca nu pleaca din PDL.
Eu cred ca a gresit si ca din acest moment cariera lui politica e terminata!
mai bine v-ar povesti ce s-a intamplat la intalnrea cu oamenii de pe colegiu la hotelul Delpack…ca au venit maxim 30, multi tineri si ca au fost oameni care l-au apostrofat si i-au spus ce au avut de spus, adica I-A TRADAT…stiu ca a plecat foarte suparat de acolo…asa ca nu prea are cu ce sa se mandreasca in fata colegilor de la PNL, si daca cineva dintre cei care au plecat cu el iisi imagineaza ca a negociat ceva pentru el…viseaza frumos!!!!

Liviu Bacana a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 12:45 )

Lui Horia ,dragul de el,i-as reaminti macar unul din principiile de baza ale dialogului:acele de a te recomanda! Nu stiu cine esti,drept pentru care nu te pot….nici macar intreba una alta! tu spui ca ma cunosti si….afirmi niste lucruri de care eu nici macar nu am cunostinta! Eu cred ca ma confunzi! Daca esti amic sau postac de-al lui Dugulescu,afla ca frustratul esti tu …horia!!! Acest vierme politic numit Dugulescu ,a facut in acesti 4 ani,in Parlament …exact ceea ce am afirmat eu! Asta pe langa o gramada de trafic de influenta pentru el si gasca lui de oameni de afaceri…pocaiti!!!(vezi zona Caras si Lugoj…prietenii stiu de ce !!!). Nu stiu cine esti,dar as dori sa te cunosc! Poti sa te identifici…”prietene”????

Angela Damian a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 14:38 )

eu l-am cunoscut si pe Dugulescu senior si il cunosc si pe Marius Dugulescu si pot sa zic ca Marius continua sa faca o politica pentru oameni asa cum a facut tatal lui, faptul ca a ajuns sa plece din PDL nu cred ca trebuie atat de tare condamnat deoarece sunt convinsa ca are dansul motive intemeiate.De faptul ca este cinstit, onest, modest, bun,ca sustine un orfelinat”casa fratii lui Onisim” si da mancare in fiecare zi la zeci de batrani, despre asta chiar nu zice nimeni nimic?E trist sa aruncati cu noroi intr-un om de caracter care face politica in folosul oamenilor nu in inreres personal asa cum fac alti parlamentari.

alin a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 15:23 )

dugulescu om de nimic,un nimeni in parlament ,in scurt timp nu veti mai auzi de el pt. ca nu va mai ajunge deputat niciodata.

corina a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 15:24 )

traseist politic,capat de linie in politica

claudia a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 15:27 )

lam votat pe acest individ si imi pare rau,un nimeni ca si ciobanu gheorghe

sorin a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 15:29 )

mai dugulescu chiar ai o impresie prea buna despre tine,tu chiar erai in plus ,un bagator de seama -erai de umplutura,chiar ni ai nici o treaba cu politica –

sorin a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 15:30 )

cel mai slab parlamentar de timis

Nicu a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 17:53 )

Dugulescu este un om deosebit si sigur va castiga alegerile parlamentare ! Va felicit domnule Dugulescu pentru alegerea facuta, cu toate ca va votam si daca ramaneati in pdl deoarece nu votam parttidu si pe dumneavoastra! Mult succes!!!

USL a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 18:05 )

Foarte interesati cum Alin,Claudia,Corina si Sorin s-au nimerit sa comenteze pro PDL toti odata, 4 comentarii in 4 minute.Aloooo postacu PDList fi si tu Mai destept ba, fa o Paula de cafea Mai du-te la buda sau pe la sediu la voi, nu te grabi sa Ito aci norma la postari/zi asa repede.Ce ziceti stimati alegatori? E disperat rau PDL-ul?Vai de Costi al vostru si de PDL, milioanele de euro furate nu o sa va salveze

dugulescule, e pt tine!! a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:14 )

e un las!!! exact ca si ciobanu care si-a trimis fufa la partid cu demisia!!! un cretinopat care am inteles ca din cauza frustrarii la ultimele sedinte de partid plangea ca o fetita!!
asta e omu care ne reprezinta in parlamentu romaniei!
pacat de tacsu care cre ca tuna si fulgera de unde e acum

cazul dugulescu a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:19 )

sau cum parlamentarii traseisti ca fetitele de centura isi bat joc de votul cetateanului!
alooo domnu cristinel!!! pana acu ai votat cu doua maini impreuna cu ciobanu taieri de salarii, disponibilizari cresteri de tva…acu ce crezi ca lumea te-a uitat?
oricum parlamentar nu mai ajungi ca nu te mai voteaza nici dracu
mai bine ai pleca in america..sau in asia…parca asa era melodia

Adi a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:40 )

eu, prietenii mei, vecinii mei si toata zona Soarelui il vom vota, il cunoastem pe omul asta si cred ca oricine il cunoaste poate spune ca e un politician preocupat de oameni care ar face orice sa ajute semenii sai.Am fost in multe ocazii impreuna cu Dugulescu si am ramas uimit de modestia lui.Chiar nu inteleg ce rau v-a facut de vorbiti asa urat.A plecat din PDL pt ca acolo sunt apreciati doar cei din gasca lui Popoviciu.Parerea mea e ca PNL a castigat un om valoros, de caracter si un parlamentar cu activitate buna.

andrei a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:41 )

lui dugulescu ar trebui sa ii fie frica de Dumnezeu si sa nu se mai creada el Dumnezeu…cica face politica cetateanului…tot aia ai facuto si cand ai ramas in banca la fiecare motiune nu?sau cand ai votat taierea salariilor nu? profitor de doi bani ce esti

@adi a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:45 )

bai adita…stai sa ne intelegem…cine te-a mandatat ma pe tine sa vb in numele tuturor din zona soarelui?cand ai fost ma sa vorbesti u cu mine?ia nu-ti mai da tu atata cu parerea despre cine cu cine voteaza si veziti de votul tau

stirea zilei a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:50 )

partidul national liberal devine partidul tomberon al politicii romanesti
acest lucru nu prea place lui domnu dan care pana acum era seful unui partid tomberon
pana la urma toti frustratii vor ajunge in unul dintre aceste doua partide pe langa criminali, proxenti, traficanti de droguri si tigari..
stai ..traficantii de droguri si tigari sunt in psd..scuze pnl..ramaneti voi cu restul..daaaaa maaaaa…asta era…pfffff
pnl e partidul resturilor

seba a spus: (aprilie 22nd, 2012 at 23:53 )

in curand pnl+pdl vor face prezenta citind din codul penal:
clonari de carduri in stanga langa traficantii de tigari si mega spagi de vama
traficantii de droguri in dreapta …si tot asa…faina politica romaneasca…

Cetateanu' turmentat a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 00:37 )

Da’ ce-i cu Dugulescu la PNL? Eu credeam ca a murit….

grig a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 08:44 )

de ce nu a plecat mai repede daca a facut si face politica cetateanului? de ce l-a sustinut pe boc la fiecare motiune??
de ce ?de ce ? de ce ?
cei care il sustineti in ceea ce face si care va stim va anuntam de pe acum ca nu toti cei din pnl va vrem!! nu meritati sa faceti parte din Partidul National Liberal!!

coila a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 09:17 )

dugulescu este o minciuna de om din cap pana in picioare. s-a procopsit pnl cu uin semanr cu biblia sub brat. politica a ajuns un mare rahat si o mare aflare in treaba daca un ins atat de marunt ca dugulescu a ajuns sa fie prezentat de crin antonescu.

marila a spus: (aprilie 23rd, 2012 at 11:34 )

de departe se vede modul in care se intelege politica la usl. antonescu sa nu ramana mai prejos decat ponta vine si el la timisoara sa anunte marea dezertare rusinoasa a lui dugulescu care mai vine de mana si cu traseistu balas de care se stie ce marsavii face cu posta..oare cat de prosti ne cred astia frate? nu sunt oameni valorosi in pnl? trebuie sa luam tot ce nu trebuie pedeleilor? suntem de toata jena

Dami T a spus: (aprilie 24th, 2012 at 23:43 )

bai ce campanie negativa ati inceput impotriva acestui baiat. se vede ca va cam ustura la voturi plecarea lui, trebuie sa fi fost important de tuna toti si fulgera

Sectorul 8 PDL a spus: (aprilie 30th, 2012 at 01:41 )

Este cineva care se da mare moralist si fost prieten cu persoane importante , mai puțin si va afla toată lumea cine ești, ai rămas un gunoi ! nu uita ca Internetul lăsa urme, nu ești anonim!!!!!!!!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic” constituit în cadrul instituției. Acestă acreditare marchează un pas semnificativ în consolidarea rolului UVT ca pol de inovație în regiune și întărește capacitatea centrului de a oferi servicii de top în domeniile Digital (Economie digitală și tehnologii spațiale), Green (Mediu și eco-tehnologii),...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic
Circul sălii de desfășurare a ședinței de guvern de la Timișoara s-a încheiat, miniștrii care vor participa vor fi înghesuiți în cea mai mare sală care e la sediul Prefecturii Timiș, una de 28 de locuri, Sala Video. Importante pentru regiune sunt două dintre proiectele care vor fi votate, anume cel pentru deschiderea punctului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul E oficial, miniștrii sosiți la Timișoara vor fi înghesuiți în Sala Video. Două proiecte pentru Timiș, votate la ședința de guvern
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cererea depusă de cei de la ARL Cluj, societate deținută de cei de la Strabag, care contestau licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara. Data la care se închidea, inițial, procedura era 29 martie. ARL a depus contestația în ultimul moment, ceea ce...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul Centurii Vest merge înainte, contestația depusă a fost respinsă
Top