Traian Stoia ramane viceprimar, dar va trebui sa fie cuminte de acum incolo!

Viceprimarul Traian Stoia nu-și va pierde funcția, dar va trebuie să-și ceară scuze public primarului Nicolae Robu. Cel puțin așa anunță comunicatul de presă redactat în urma întâlnirii de miercuri seară. Șefii USL Timiș, plus deputatul Sorin Grindeanu, au „parlamentat” vreo jumătate de oră joi dimineață, înainte de a emite acest comunicat.

robu si stoia

Titu Bojin, Sorin Grindeanu și Nicolae Robu s-au întâlnit joi dimineață la Primăria Timișoara, pentru a pune cap la cap concluziile ședinței de miercuri seară. Un lucru e clar: PSD nu-i retrage sprijinul lui Traian Stoia, omul considerat indezirabil în funcție de primarul Nicolae Robu. Social-democratul va trebui să se limiteze la atribuțiunile stabilite prin organigramă și, în plus, va fi nevoit să retracteze toate afirmațiile negative la adresa lui Robu. I s-a permis totuși s-o facă în scris, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comunicatul de presă semnat de șefii USL Timiș are patru puncte, din care trei se referă expres la „domnul Traian Stoia”. Cel de-al patrulea precizează că și Nicolae Robu nu-l va mai ataca public pe social-democratul cu care a anunțat, acum o săptămână, că nu mai poate colabora sub nicio formă.

Redăm conținutul comunicatului:

„1. Dl Traian Stoia va retracta în termeni neambigui, printr-un comunicat de presă, afirmațiile denigratoare pe care le-a făcut la adresa primarului Nicolae Robu.

2. Dl Traian Stoia va respecta pe viitor cu strictețe atribuțiile conferite prin decizii ale primarului, conform fișei postului și organigramei PMT și le va exercita exclusiv în limitele cadrului instituțional.

3. Dl Traian Stoia va înceta orice atac public la adresa primarului Nicolae Robu, precum și atacurile generice, fără nominalizări concrete la adresa angajaților PMT.

4. În replică la punctele 1-3, dl Nicolae Robu va înceta și dânsul orice atac public la adresa viceprimarului Traian Stoia.”

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Motive a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:12 )

Sa-si ceara scuze in genunchi. Nesimtitu

L@ura a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:13 )

Sa nu se lase Robu, sa-si ceara scuze Stoia asta pt toate minciunile ce le-a spus despre primar.

Adevarul a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:14 )

Asa, asa, foarte bine! Sa-si ceara scuze, macar atata sa faca dupa cat a aruncat cu noroi in domnul primar.

Badboy a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:16 )

Pune-l cu botu pe labe pe Stoia, Robule! BRAVOOO! Era cazu

alingorscovoz a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:17 )

Acest comunicat este o „invitatie” pt Stoia sa demisioneze , ceea ce cred ca va si face !!!!

kordel a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:34 )

Bravo ! Asa si trebuie sa te comporti cu asemnea personaje. Trebuie aplicata regula nr. 1 din armata americana ” NU NEGOCIEM CU TERORISTII” ….sa speram ca Stoia va trage invatamintele necesare din intamplarea asta si va avea macar alta conduita, ptc la indeletniciri mi-e greu sa cred ca va renunta

Proverb sârbesc a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 14:23 )

Rămâne cum am stabilit !

Andrey a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 16:07 )

S-au mai linsitit apele , asta e bine, domnul primar stie cel mai bine ce face, sper sa mearga toate in continuare si sa nu mai vina „furtuna” !!!

Noni a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 16:14 )

Stoia a primit cartonasul galben….

Zgomot si fum a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 18:47 )

La asta cu ” alta data nu mai fac…” numai prostii de pe margine pot pune botul. Pardon, si Robu.

Cica aseara a fost chef mare la hotel, mosu facea flip flapuri :))

soimul banatean a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:23 )

mare mizerie in politicia banateana…

iertare a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:29 )

pe coji ne nuca si la colt cu babacul! atentie!! vedeti sa-si ia tanakanul-lecitina mosulica stoikka sa nu uite!

Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:41 )

Vedeti ?cind s-a dat in vileag mafia din Primarie prin care patrimoniul orasului a ajuns unde a ajuns am inceput sa atacam cu pietre pe cel care a divulgat aceasta coropisnita
Noi romanii nu sintem in stare sa fim uniti atunci cind trebuie sa ne aparam
Primul lucru pe care il facem atunci cind sintem atacati este acela de a ne lovi intre noi.
In acest moment in care am constatat ca din cauza unor membrii ai lumii nterlope din primarie, prefectura,justitie politie tot centrul orasului a fost furat, si acest lucru a fost posibil pentru ca un om indiferent care a fost acela a tipat din primarie ca se incearca a se musamaliza frauda noi ce facem? Iesim si-l lovim pe acest om pentru ca a avut curaj sa ne atentioneze.
Vine atunci primarul si ne promite ca va demola constructiile neautorizate facute in urma cu peste 10 ani de catre un tigan si ca va recupera un debit stabilit prin hotarare judecatoreasca ce dateaza din 2003 de la acelasi tigan.
Si noi credem gogorita.
Unde sint juristii sa spuna ca promisiunea este minciuna ca nici o hotarare nin pretentii si in obligatia a face u poate fi pusa in executare dupa trecerea a 10 ani ?
Unde sint oamenii care din cauza finantatorilor campaniei lui Robu sufera de boli pulmonare. Din cauza fumului toxic de la Continental s-au triplat cazurile de cancer pulmonar si alte afectiuni grave din Timisoara.
Nu putem sa facem pentru citeva momente abstractie de Cristesti? Nici macar atunc cind tiganii ii lovesc pe batrini, falsifica acte ca sa ii scoata afara din casa pe nedrept, iau spitalele?
Dupa ce se va pune ordine fata de infractorii care ne iau centrul orasului prin frauda trebuie sa vedem si ce au facut Cristestii. Dar nu este momentul acum sa ne scindam.
Daca nu stim sa fim uniti la nevoie vom fi loviti din toate partile si ne meritam soarta.

@ Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 22:56 )

Unde a ajuns patrimoniul orasului ???

Cum sa faci abstractie de Cristesti ,care au furat zeci de fabrici totalizand SUTE DE MII de metri patrati de teren in toate zonele orasului ?!?

Cred ca glumiti !

Ce e mai grotesc in cazul Stoica -Cristesti e ca HOTII STRIGA HOTII !

Mariana a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 23:55 )

Mai rai decit Cristestii, sint mafiotii imobiliari. Ma refer la cei din primarie, judecatorii , avocati, notari. Ca tiganii nu sint singurii vinovati. Daca legile erau respectate si romanii uniti, nu faceau ce au facut pina acum. De cite ori au amenintat tiganii, ca divulga numele celor platiti de ei? Cred ca de vina sint „tiganii ” cizelati, gen Cojocari, care a fost si este tartorul primariei si pe care Robu l-a luat in brate. Vi se pare normal, cind vicele spune sus si tare ca vrea curatenie la primarie, sa vina Bojin, etc. sa-i inchida gura? Ce putem intelege? Ca nu se va intimpla nimic nici acum? Are mare dreptate av. Obarsanu! Daca nu sintem uniti, ne meritam soarta. Fricosii nu vor vedea raiul! Asta este sigur.

Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 15th, 2013 at 00:10 )

Nimeni nu spune sa se faca abstractie de fratii Cristesti. Dar sa nu minimalizam nici ceea ce fac personajele care au distrus tot centrul orasului.
Cred ca in justitie exista atatia magistrati cat sint necesari sa-i sanctioneze pe toti cei care incalca legea.
Din pura curiozitate ia verificati :Primarul a promis ca va pune in executare o hotarare judecatoreasca din 2003 prin care Vladimir Carpaci a fost obligat sa readuca la starea initiala un imobil si sa plateasca o penalizare de 100 lei pe zi De ce nu a cerut executarea silita inca ?Pentru ca hotararea judecatoareasca nu mai este valabila. Dar de ce a trambitat-o? Ca sa ne pacaleasca ! Si atunci cu ce ne ajuta pacaliciul asta in lupta contra fratilor Cristescu?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Au fost pregătite cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia
Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul „Aero West Bike Fest” va aduce pe scena amplasată la Aerodromul din Buziaş emblematica trupă a rock-ului românesc şi timişorean, Cargo. Concertul legendarului grup va avea loc în prima  zi a festivalului, pe 24 mai. Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aerodromul Aero West Buziaș și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Legendarul grup Cargo va cânta la Buziaş, pe 24 mai, la “Aero West Bike Fest”
Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top