Stirile din ziua: 15 iulie 2014

Sandu (PDL): Robu ne ignora proiectele

PNL și PDL se pregătesc de mai bine de o lună de fuziune, dar în administrația locală lucrurile nu par prea roz. Ștefan Sandu, consilier PDL, e nemulțumit de modul în care proiectele democrat-liberalilor ajung – sau mai degrabă nu – pe ordinea de zi a CL. Vineri e programat un nou plen, iar primarul Nicolae Robu spune că democrat-liberalii trebuie să… facă proiecte, dacă le vor pe ordinea de zi!

Suspans pana miercuri! Bojin a hotarat cine va fi al saselea membru in CD de la Poli

Numele celui de-al șaselea membru al Comitetului Director de la ACS Poli e secret până miercuri. Președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, a decis cine va completa formula de conducere a clubului de fotbal, dar mai păstrează puțin suspansul. Tot miercuri, el va anunța și numirea lui… Stelu Iordache!

Asfaltare temporara cu cantec in Ciarda Rosie! Robu s-a ales cu reclamatii, desi se astepta la altceva / FOTO

Plecat în Ciarda Roșie, să inaugureze oficial o lucrare finalizată luna trecută, primarul Nicolae Robu a fost întâmpinat deaa un cetățean nemulțumit, care s-a ținut scai de capul lui. Omul reclama tocmai tehnologia ieftină lăudată de edil, care susține că, datorită acesteia, până la finele anului, în Timișoara nu vor mai fi străzi neasfaltate.

Ce destin pe capul romanilor! In toamna alegem intre un mincinos si-un neamt

Într-o țară normală, cu alegători responsabili și alfabetizați complet, episodul Ponta-Petrescu la Cotroceni ar trebui să-i scadă candidatului PSD cu vreo 20 de procente scorul previzionat pentru președinția României. În primul rând, oamenii de afaceri atei cu o minimă expertiză economică ar trebui să-și facă cruce, întrebându-se „Doamne, cine conduce România?!”.

apă caldă

Fara apa calda in centru

Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări de automatizare a rețelei termice primare, va întrerupe marți, între orele 8 și 17, furnizarea apei calde la P 22A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile 9 Mai, A. Pacha, Eugeniu de Savoya, G. Coșbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, Piața Unirii, P. Chinezu,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sf. Nicolae, Calea Bogdăneștilor (p), str. Suceava, Herăstrău, A. Movilă, Smetana, B. P. Hașdeu, P. Pincio, A. Cuza, A. Șaguna (p), Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Iorgovici, Morarilor, Grozescu, A. Șaguna, Belinski, Calea Dorobanților (p), str. Mătăsarilor, Longinescu (p), Ovidiu, orele 9 –

Top