Stirile din ziua: 18 iulie 2014

Glume a la Robu: Carcotasii sa nu treaca trei luni prin subpasajul Michelangelo!

Glume a la Robu: Carcotasii sa nu treaca trei luni prin subpasajul Michelangelo!

Când va fi gata la timp subpasajul Michelangelo, cârcotașii ar trebui să se angajeze că nu-l vor folosi timp de trei luni! Gluma îi aparține primarului Nicolae Robu, care spune că numai rău-voitorii pot critica ce se întâmplă acum în zonă. „Băltoaca” de mari dimensiuni care a făcut furori pe rețelele de socializare are o explicație… fizică.

Treptele de 100.000 de euro ale catedralei au avut deja nevoie de reparatii!

Sub ochii unui bodyguard, postat exact la intrarea în Catedrala Mitropolitană, mai mulți muncitori au făcut, vineri, reparații la noile trepte ale lăcașului de cult. Acestea au costat aproape 100.000 de euro, jumătate de la bugetul local, și au fost finalizate în luna aprilie. Lucrarea a fost recepționată fără finisaje, iar acum a apărut o fisură.

Robu, acuzat ca a promis contracte liderilor PMP care au intrat in PNL

Marius Popescu, preşedintele PMP Lugoj şi vicepreşedinte la nivel judeţean, susţine că migrarea celor mai importanţi oameni din partid către PNL are la bază foloase materiale. Acesta spune că Nicolae Robu le-a promis contracte şi funcţii „migratorilor”, în frunte cu fostul preşedinte Radu Lambrino.

Sorin Munteanu, de o zi in PNL, posibil candidat pentru Primaria Buzias

Sorin Munteanu, până joi membru al PMP, s-a ales vineri cu o nominalizare din partea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu. După ce Munteanu a schimbat tabăra și s-a alăturat liberalilor, acesta ar putea să fie candidatul PNL la Primăria Buziaș. Sorin Munteanu, directorul Stațiunii Buziaș, ar urma să candideze la alegerile locale din 2016, iar

Dan Idolu, validat in unanimitate in CL Timisoara

Consiliul Local Timișoara este din nou complet, după ce „epopeea” numirii lui Daniel Idolu s-a încheiat. Răspunsul Autorității Electorale Permanente, așteptat de primarul Nicolae Robu, a dat dreptate PSD, astfel că social-democrații au un nou consilier local, în persoana directorului Aeroportului Internațional. Dan Idolu susține că își face datoria, deși, când a acceptat să fie trecut pe listele USL, nu aștepta chiar să intre în CL!

Nicolae Robu

Robu: Ne inscriem la masa credala, pentru recuperarea banilor de la Iancu

Problemele FC Politehnica, echipă pe care în trecut o patrona Marian Iancu, bântuie în continuare Primăria Timișoara. Într-un raport al Curții de Conturi se arata că, în vremea administrației Ciuhandu, Primăria Timișoara ar fi dat bani ilegal către FC Poli. Municipalitatea a contestat raportul, dar nu a avut câștig de cauză în instanță. Acum problema se va muta la Curtea de Apel, dar Nicolae Robu, care susținea că instituția pe care o conduce nu a greșit, nu mai este așa de sigur.

Stoia: Instanta da dreptate Curtii de Conturi, Iancu a luat ilegal bani de la primarie

Contestația Primăriei Timișoara la raportul Curții de Conturi, care stabilește că șapte milioane de euro au fost alocate ilegal către Poli, în vremea când Marian Iancu era patronul clubului a fost respinsă de Tribunalul Timiș. Viceprimarul Traian Stoia susține că asta înseamnă că banii urmează să fie recuperați, dar nu știe de la cine.

Spaga in sanatate sau sanatatea spagii

Când colosul timișorean al anesteziei si terapiei intensive, doctorul Săndesc, a vorbit în calitate de oficial al Ministerului Sănătății despre legalizarea șpăgii în spitale mi-am zis că omul și ideea nu merită hulite fără adulmecare. Dacă legalizarea bacșișului la ospătari este ceva normal în occidentul civilizat, ba chiar și prostituția merge în unele țări cu chitanță ștampilată, atunci de ce nu am face ceva și cu șpaga din sistemul sanitar românesc?

Doi angajati ai primariei, condamnati in afacerea „Liftul de la Directia Fiscala”

Doi angajați de la Biroul Tehnic al PMT plătesc pentru celebrul lift de la Direcția Fiscală. Aceștia au fost condamnați la opt luni de închisoare cu suspend are, dar vor face muncă în folosul public timp de o lună. Alături de ei a fost condamnat și patronul Biju SRL, firma care ar fi trebuit să monteze ascensorul.

PMP Timis se muta in PNL!

Mai mulți membri ai PMP par să se fi săturat și de Elena Udrea și de Traian Băsescu, iar aceștia sunt pregătiți să părăsească organizația. În consecință, și-au ales deja partidul din care vor să facă parte… PNL. Radu Lambrino și Sorin Munteanu vor face parte din Biroul Permanent Județean al PNL Timiș.

Haideti „cu.podu”, incepe montarea!

Cum amenajarea podului de pet-uri este pe ultima sută de metri, în următoarele zile este nevoie de mobilizare maximă. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, Toți cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați, vineri, la piscina de lângă „La Căpițe”, unde va începe operațiunea de mutare a gabioanelor. Montarea podului ar trebui să fie gata sâmbătă seară, iar inagurarea oficială ar putea avea loc luni seara.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Șt. O. Iosif (p), Ștefan cel Mare (p), Gloriei (p), Bd. Eroilor (p), str. Leului (p), Intrarea Topologului (p), Renașterii (p), orele 9 – 17, str. Labirint (p), Bd. Cetății (p), str. Almăjului (p), Merișor (p), Amforei (p), orele 9 – 15; Dumbrăvița

Top