Stirile din ziua: 4 iulie 2014

Fiindca n-are activitate fotbalistica, Robu vrea sa-l lase pe Iancu fara palmaresul lui Poli

Fiindca n-are activitate fotbalistica, Robu vrea sa-l lase pe Iancu fara palmaresul lui Poli

Primarul Nicolae Robu vrea să-l lase pe Marian Iancu fără dreptul de utilizare a palmaresului lui ACS Poli. Edilul se gândește să ceară în instanță rezilierea contractului de asociere în participațiune cu firma omului de afaceri, valabil până în 2032. Motivul: acesta nu vizează fotbalul „pe hârtie sau pe calculator”.

La Timisoara ar putea ramane singura facultate de teologie din vestul Romaniei

Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Banatului vrea să reorganizeze învățământul teologic din vestul României. Există mai multe variante, dar principala opţiune pare a fi ca pe raza judeţelor Timiş, Caraş-Sevrin şi Arad să nu mai existe facultate de teologie decât la Universitatea de Vest din Timişoara.

Prea ocupat cu treburile orasului, Robu ramane vicepresedinte „de decor” al PNL pe tara

Nicolae Robu a candidat la funcția de vicepreședinte al PNL, iar în urma alegerilor din weekendul trecut, de la București, a și obținut funcția dorită. Acum, primarul Timișoarei spune că e prea ocupat, pentru a deveni vicepreședinte executiv al partidului. Nici înainte, Robu nu avea vreo atribuțiune.

Ramas fara functie, Marian Vasile iese la atac: La CJ exista un blocaj la varf, chiar la presedinte!

Marian Vasile, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și actual consilier personal al lui Nicolae Robu, susține că activitatea în CJ este blocată de mai multă vreme. Acum, că nu mai este decât simplu consilier județean, Vasile a decis să dea din casă și spune că de vină este Titu Bojin și atitudinea pe care o are acesta.

Coroanele romilor fac prapad prin cimitire, amenda e de cateva ori mai mica decat pretul unei coroane

După ce coroanele lor funerare de dimensiuni uriașe au făcut dezastru în cimitirul din Calea Lipovei, o familie de romi s-a apucat să repare mormintele distruse. Asta, după ce a fost amendată și cu 700 de lei de Poliția Locală. Primăria verifică acum modul în care romii au intrat în posesia capelei în jurul căreia s-a produs dezastrul.

Cumparatori de locuinte ANL, prinsi cu declaratii in fals! Urmeaza controale la toate vanzarile

Din categoria „mai bine mai târziu decât niciodată”, primăria verifică actele prin care au fost vândute către foștii chiriași apartamentele construite prin ANL. Există deja un caz în care cumpărătorii au dat declarații în fals. Cel puțin așa susține viceprimarul Traian Stoia.

Viceprimar ales cu cantec la Sacosu Turcesc, primarul merge in contencios

Situaţie delicată în comuna timişeană Sacoşu Turcesc, unde Florin Nicolae Roşu (PP-DD) a fost validat ca și consilier local de Tribunalul Timiş, dar nu a depus jurământul şi nici nu a fost validat de consilierii locali. Cu toate acestea, într-o şedinţă a CL de săptămâna trecută, Roşu a votat alături de consilierii PSD pentru stabilirea unui nou viceprimar.

Petitie online pentru Robu si bugetul local: Lepa Brena sa cante la Zilele Timisoarei!

Primarul Nicolae Robu preferă sondajele on-line, care au stabilit, în anii trecuți, inclusiv cine va cânta la Zilele Timișoarei. „Banatul de altădată” îi dă acum o mână de ajutor și îi spune din start pe cine ar vrea la evenimentul din acest an, pe bani de la bugetul local: pe Lepa Brena! O petiție on-line a fost inițiată zilele trecute, dar n-a adunat prea multe semnături.

Apa Marii Negre, contaminata cu virus hepatic in Bulgaria!

Dacă intenționați să mergeți pe litoral în Bulgaria în această perioadă, mare atenție! Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie, după ce autoritățile bulgare au anunțat că apa Mării Negre, în zona Varna, poate fi contaminată cu virusul hepatic A. Totul, din cauza inundațiilor catastrofale de acum două săptămâni.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică după cu urmează: Timișoara – str. Târnava (p), Traian Lalescu (p), orele 9 – 16; Jimbolia – SC Pantera SA, Lugoj – blocuri Zona Ștrand: S4A, S4C, S3A, S3B, S3C, P3A, C5C, Coștei, Stanciova (p), Rudicica, Urseni (p), orele 9 – 16.

Top