Stirile din ziua: 2 iulie 2014

Ambasadorul Saint-Paul: Institutul Francez vrea sa ramana in Vila Kimmel

Ambasadorul Saint-Paul: Institutul Francez vrea sa ramana in Vila Kimmel

Ambasadorul Franței în România, François Saint-Paul, a venit la Timișoara pentru a discuta cu oficialii locali despre situația Institutului Francez. Sediul acestuia se află în „vila Kimmel” de pe Bd. CD Loga, care a fost retrocedată urmașilor fostului proprietar.

„Perle” de la Bac 2014, in Timis: Cristina, fata de imparat, sta in gradina si e abordata de Cristi

Demiurgul are de dat armate și mult pământ, iar fata de împărat Cristina este abordată fie de Cristi, fie de Cosmin, în orice caz de un simplu muritor. Asta cred unii absolvenți care au susținut, în Timiș, proba scrisă de limba română a bacalaureatului. Profesorii corectori au dat peste o mulțime de „perle”.

Ponton, pasari si sezlonguri de jumatate de milion de euro, la Balta Lamaitei

Șezlonguri, ponton, mese de șah, loc de joacă pentru copii și păsări care nu pot fi prinse prea ușor – de toate acestea se vor bucura, la un moment dat, locuitorii din Freidorf, după reconstrucția ecologică a bălții Lămâița. Lucrarea care va costa peste jumătate de milion de euro va fi scoasă în curând la licitație.

Nastrusnicul razboi Robu – Stoia, faza pe secretare

Războiul dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul PSD Traian Stoia a ajuns într-o zonă a ilarului, ca să nu spun a suprarealului. Supărat pe viceprimar, Robu s-a decis să-i ia secretarele. I-ar fi luat și mașina, dar Stoia umblă cu una de la Bega Grup, așa că n-are nevoie de la primărie. (Se știe, primele lucruri de care se interesează orice șefuleț ajuns în funcție sunt mașina de serviciu și secretarele. Sau secretarele și mașina de serviciu!)

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Deliblata 5-7, bl. C1, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Barcelona, str. Conac, Phoenix, Varșovia, Florilor, orele 9 – 17; Uivar (p), orele 9 – 17; Lugoj – blocuri Zona Ștrand: S4A, S4C, S3A, S3B, S3C, P3A, C5C, str. Mihai Viteazul, orele

Top